BAŞKAN DEMİRTAŞ, SANTRAL YANI PAZAR ESNAFI VE MAHALLE SAKİNLERİNİN ORTAK SORUNLARINI DİNLEDİ

FİKİR ALIŞ VERİŞİ İÇİNDE SORUNLARIMIZI ÇÖZÜME KAVUŞTURACAĞIZ

İlkadım Belediye Başkanı Necattin Demirtaş, Kazımkarabekir Mahalle sakinleri ve semt pazarcı esnafı ile bir araya gelerek istek ve taleplerini dinledi.

Başkan Demirtaş,Yıldıray Çınar Kültür Merkezi konferans salonunda koronavirüs tedbirleri doğrultusunda Kazımkarabekir Mahalle sakinleri ve mahallede kurulan pazar esnafı ile sohbet ederek taleplerini dinledi. Programa Sabit Seyyar Pazarcılar ve Manavlar Odası Başkanı Muhammet Yazıcı, İlkadım Belediyesi Zabıt Müdürü Şeref Sarı katılım sağladı. Ortak sorunların konuşulduğu toplantıda santral yanı pazar esnafı, sorunlarını dile getirerek Başkan Demirtaş’tan çözüm talep ettiler. Mahalle sakinleri ise mahalle girişlerine araçlarını hızlarını kesmek ve oluşabilecek kazaların önüne geçmek adına bariyer konulmasını istedi.

“Sorunları hep birlikte çözeceğiz” 

İlkadım ilçesinde  tüm sorunları vatandaş ve esnaflar ile birlikte hareket ederek çözeceklerini söyleyen İlkadım Belediye Başkanı Necattin Demirtaş, ”İlçemizdeki bütün sorunları en az seviyeye düşürmek için ekibimiz ile birlikte çalışıyoruz. Göreve geldiğimiz günden bu yana, ilçemiz ile ilgili bütün sorunlarımızı ele aldık ve çalışmalarımıza başladık. Allah’ın izni ile ilçemiz ile ilgili hiçbir sorun kalmayacak. Siz değerli esnaflarımız ile bir araya gelerek fikir alışverişinde bulunarak, ilçemizin sorunlarını hep birlikte konuşarak çözeceğiz” dedi.

“Modern Pazar yerlerini ilçemize kavuşturacağız”

Pazar esnafının ve vatandaşların taleplerini değerlendiren İlkadım Belediye Başkanı Necattin Demirtaş, “İlçemizdeki pazar yerlerine ait beklentilerin farkındayız. Vatandaşımızın, esnafımızın görüş ve düşüncelerine değer veriyoruz. Burada sizlerle bir araya gelerek gerek esnafımızın gerekse vatandaşımızın daha iyi koşullarda yaşamını sürdürmesi için çalışıyoruz. Vatandaşlardan gelen şikâyetleri gidermek ve sizlerin istek ve taleplerinizi ortak bir noktada çözüme kavuşturmak  için elimizden geleni yapacağız. Bu kapsamda Kazımkarabekir Mahallemizde bulunan santral pazarımızın ilçe halkının ihtiyacına cevap verecek şekilde düzenlenerek mevcut semt pazarındaki bulunan Elektrik Santrali ve kavşak uygulamasının güvenlik zafiyatına olanak vermemesi için durum değerlendirmesi yaparak mevcut pazar yerinin düzenlemeye yada farklı bir noktada bölgemize yakışır yeni pazaryerini  ilçe halkımızın hizmetine sunacağız” dedi.

Resim önizlemesi

Resim önizlemesi

 

Resim önizlemesi

Resim önizlemesi

Resim önizlemesi

Resim önizlemesi

Resim önizlemesi

Resim önizlemesi

Resim önizlemesi

Resim önizlemesi

Resim önizlemesi

Bunları da sevebilirsiniz