BAŞKAN DEMİRTAŞ SON MESAİ GÜNÜ’NDE ÇALIŞAN PERSONELİN BAYRAMINI KUTLADI

 

DEMİRTAŞ,RAMAZAN AYI’NIN MANEVİYATINI DOYASIYA YAŞADIK

İlkadım Belediye Başkanı Necattin Demirtaş, mübarek Ramazan Bayramı öncesi son mesai gününde ilk olarak kurum içi ardından şantiyede bulunan Fen İşleri, Park Bahçeler, Destek Hizmetleri,İLKEM personeli ve eğitim alan kursiyerlerle bayramlaşarak, tüm mesai arkadaşlarına emekleri için teşekkür etti.

Belediyenin tüm personeliyle tek tek tokalaşan ve kreşte eğitim alan minikleri de ziyaret edip çikolata ikramında bulunan İlkadım Belediye Başkanı Necattin Demirtaş,” Bayramlar, mutlulukların paylaşıldığı, birlik, beraberlik, kardeşlik, dostluk duygularının güçlendiği, dargınlık ve kırgınlıkların unutulduğu, insanların kaynaşmasına katkı veren müstesna günlerdir. Dünyayı etkisi altına alan korona virüs salgınından kurtulan ülkemizde bu yıl farklı bir Ramazan ayı yaşadık şimdi ise sarılıp kucaklaşabileceğimiz bir bayram sevinci yaşıyoruz. Bu yıl geleneksel iftar sofralarında yan yana, gönül gönüle vererek iftarlarımızı açtık. Ramazan Ayı’nın maneviyatını doyasıya yaşadık. Ben bu vesileyle; salgınla mücadelede görevli fedakâr sağlık çalışanlarımızın, hemşehrilerimizin, aziz milletimizin ve tüm İslam âleminin Ramazan Bayramını en kalbi duygularımla kutluyor, bayramın tüm insanlığa sağlık, huzur, barış ve kardeşlik getirmesini temenni ediyor, sevgi ve saygılarımı sunuyorum.” ifadelerine yer verdi.

Demirtaş’tan Bayramda Trafik Uyarısı

Bayram tatili için yola çıkacak olan personele ‘dikkatli olun’ uyarısında bulunan Başkan Demirtaş,“ Bayramlarda yoğunluktan dolayı ne yazık ki trafik kazaları artıyor.Her zamankinden daha dikkatli olmamız gerektiğini unutmayalım. Allah hepinize tatilden sağlıkla dönmeyi nasip etsin” sözleriyle seslendi.

Bunları da sevebilirsiniz