BAŞKAN DEMİRTAŞ TOPLUM YARARINA OLAN TALEPLERE İMKANLAR ÖLÇÜSÜNDE ÖNCELİK VERECEĞİZ

 

AMATÖR KULÜPLERE DESTEK OLAN DEMİRTAŞ YENİDOĞAN SPOR KULÜBÜNÜN SORUNLARINI DİNLEDİ

İlkadım Belediye Başkanı Necattin  Demirtaş, “Toplum yararına akılcı ve anlaşılabilir talepleri imkânlar ölçüsünde destekleyeceğiz” dedi.

Göreve geldiğinden bu yana amatör kulüplere desteğini artırarak sürdüren İlkadım Belediye Başkanı Necattin Demirtaş, Yenidoğan Spor Kulübünü ziyaret etti.Samimi sohbet havasında geçen ziyarette Yenidoğan Spor Kulüp Başkanı Şendoğan Kanık,” Kulübümüz bölgemizdeki dört güzel mahallemizin birleşme noktasında, çok güzel bir alanda fakat halı sahamızın bakıma ihtiyacı var.Bu ihtiyacımız giderildiği takdirde hem gençlere  hemde bölgemize  güzelliklerine farklı renk kazandıracaktır. Bu bölgede yaşayan gençlerimiz buraya gelerek nezih, modern ve düzenli bir alanda sporunu yaparak, dinamik ve sağlıklı bir bünyeye sahip olacaktır” dedi.

“Bizim gözümüzde kıymetlisiniz”

Sizler toplumun sağlığının güvencesisiniz diyerek duygu ve düşüncülerini dile getiren İlkadım Belediye Başkanı Necattin Demirtaş,” Mahalleye öncülük yapanların bu işin mihmandarı olması lazım. Böyle bir yapılanmada gerçekten kulüplerin daha faydalı işler çıkaracağını tahmin ediyoruz, örneklerden görüyoruz. Bu noktada ihtiyacınız olursa, kesinlikle karşılamaya hazırız.Benim gözümde hepiniz kahramansınız. Kimse size maaş vermiyor, madalya takmıyor. İşinizden fedakârlık ederek gençlere sahip çıkıyorsunuz. Bizim gözümüzde çok kıymetlisiniz. Elimizden ne geliyorsa yapmaya devam edeceğiz, gücümüzü sonuna kadar zorlayacağız. Hiç merak etmeyin, en az sizin kadar yaptığınız işe saygı duyan bir başkanınız ve İlkadım Belediyesi var. İçiniz rahat olsun, sonuna kadar yanınızdayız. Bu memlekete sporu yayacak olan amatör kulüplerdir. O yüzden bu hikâye değişecek diye konuştu.

Ziyaret çevre düzenlemesi yapılacak alanın keşif incelemesi sonrası çekilen toplum hatıra fotoğraf çekimi son buldu.

 

Bunları da sevebilirsiniz