BAŞKAN DEMİRTAŞ’DAN KAN BAĞIŞ KAMPANYASINA DESTEK

 

İHTİYACIMIZ OLMADAN KAN VERELİM KIZILAY’IMIZA DESTEK OLALIM

İlkadım Belediyesi personeli pandemi ile birlikte artan kan ihtiyacına dikkat çekerek, farkındalık yaratmak adına kan bağışında bulundu. Kızılay Samsun Kan Merkezi, Belediye Giriş Salonu’na mobil bir ünite kurarak, gönüllü belediye personelinden çok sayıda kan toplandı. Konuyla ilgili açıklama yapan İlkadım Belediye Başkanı Necattin Demirtaş,”İlkadım Belediyesi olarak, Kızılay’a her zaman destek oluyoruz” dedi.

“Kan bağışında bulunan personellere teşekkür etti”

İlkadım halkının kan bağışı konusunda oldukça bilinçli olduğuna da dikkat çeken İlkadım Belediye Başkanı Necattin Demirtaş, “İhtiyacımız olmadan da kan verelim, bağış yapalım. Çünkü kimin ne zaman ihtiyacı olacağı belli olmaz. İlkadım halkından da Kızılay’ımıza her zaman kan bağışında bulunmasını istiyorum. Kızılayımızın özverili çalışmalarına belediye çalışanlarımız gönüllü oldular. Biz de Kızılay’a kan bağışında bulunmak için bir kampanya düzenledik” duyarlı olan kan bağışında bulunan belediye personellerimize teşekkür ediyorum” dedi.

“Kan sürekli ihtiyaçtır”

Kızılay Kan Alma Merkezi Birim Müdürü Dr.Serdar Bayram,” Kan ihtiyacının acil değil sürekli bir ihtiyaç olduğuna dikkat çekerek, “Sağlıklıyken kan bağışı yapacağız ki hastalandığımızda, ihtiyaç duyduğumuzda aramak zorunda kalmayalım. Bizler de kan bağışı konusunda sürekli kampanyalar yürütüyoruz. İlkdım Belediyesi’ne geçmişte de şimdi de verdiği tüm desteklerden dolayı çok teşekkür ediyorum” dedi.

Resim önizlemesiResim önizlemesiResim önizlemesi

Bunları da sevebilirsiniz