BAŞKAN DEMİRTAŞ;HALKIMIZLA GÖNÜL KÖPRÜSÜ KURAN BİR YÖNETİM ANLAYIŞIMIZ VAR

BAŞKAN DEMİRTAŞ;HALKIMIZLA GÖNÜL KÖPRÜSÜ KURAN BİR YÖNETİM ANLAYIŞIMIZ VAR

Her fırsatta vatandaşlarla bir araya gelen ve halkla sohbet eden onların istek ve şikâyetlerine çözüm olmaya çalışan İlkadım Belediye Başkanı Necattin Demirtaş, sadece mesai günleri değil hafta sonları da ilçe halkının düzenlediği düğün ve hayır cemiyetlerine katılarak gönül köprüleri kuran bir yönetim anlayışıyla ilçeye hizmet ettiğini söyledi.

İlkadım Belediye Başkanı Necattin Demirtaş, fırsat buldukça ilçe halkını 7 den 70 e ziyaret etmeyi ihmal etmiyor. Sürekli halkın arasında olmayı tercih eden Başkan Demirtaş ,gerek kırsal mahallelerde düzenlediği halk günlerinde ve gerekse vatandaşlarla karşılaştığı her ortamda onlarla selamlaşıp sorularına, sorunlarına çözüm bulmak için çalışıyor. Çocuklara da yoğun sevgi ve ilgi gösteren Başkan Demirtaş, onların istek ve düşüncelerini de dinliyor.

“Yapamayacağımız bir hizmeti söz vermedik”

Vatandaşlarımız ile gönül bağımız var diyen Başkan Demirtaş; 2019 yılında hizmet bayrağını vatandaşlarımız ile birlikte devraldık ve daha mutlu bir İlkadım için çalışmaya başladık. Esnaf ve mahalle sakinlerine yönelik gerçekleştirdiğimiz ziyaretlerde birebir bilgilendirmeyi sürdürüyoruz. Belediye çalışmaları ve yaşanabilir bir İlkadım için halkımızın fikirlerini sorup mahalle sakinlerini sorunlarını yerinde dinliyoruz. Yapacağımız şeyleri söylüyoruz, yapamayacağımızı söylemiyoruz. Halkımıza söz verdiğimiz hizmetleri bir bir yerine getiriyoruz. Hiçbir zaman yapamayacağımız bir hizmeti söz vermedik. Halkımızın doğru ve dürüst bir hizmet anlayışına ihtiyacı var” dedi.

Bunları da sevebilirsiniz