BAŞKAN DEMİRTAŞ,KADIN ÇALIŞANLARININ 8 MART EMEKÇİ KADINLAR GÜNÜ’NÜ ÇİÇEKLERLE KUTLADI

 

KADINLARIMIZ HER ZAMAN BAŞ TACIMIZ OLMUŞTUR

İlkadım Belediye Başkanı Necattin Demirtaş, 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü’nde kadın çalışanlarını unutmadı. Belediye Hizmet Binası’nda tek tek ofisleri gezerek kadın çalışanlara çiçek ve hediyeler veren Başkan Demirtaş, bu vesileyle tüm kadınların 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü’nü kutladı.

8 Mart Emekçi Kadınlar günü için düzenlenen programa eşi Lütfiye Demirtaşla birlikte başlayan İlkadım Belediye Başkanı Necattin Demirtaş, ilk olarak Karasamsun Mahallesi Gölbaşı Cami’nde kurs gören bayanların kadınlar gününü kutladı. Akabinde Mahalle muhtarı Hüseyin Yıldırım’ın muhtarlık ofisinde eğitim alan biçki-dikiş-nakış kursiyerleri ile bir araya gelen Başkan Demirtaş, kursiyerlerle bir süre sohbet etti. Program akışına Belediye Kreş’ini ziyaret ederek çocukları ilgisini karşılıksız bırakmayan ve onlarla sohbet eden Başkan Demirtaş, tüm birimleri gezerek çalışan bayan personeli kadınlar günü’nü çiçeklerle kutladı.

“Kentimizin güzelleşmesine katkı sunan tüm kadınlarımıza teşekkür ediyorum”

Yaşamın her alanında bizleri onurlandıran, değerlerimizin yaşatılmasında sergiledikleri fedakârlık ve hoşgörüyle bütün güzelliklere layık olan kadınlarımız her zaman baş tacımız olduğunu hatırlatan İlkadım Belediye Başkanı Necattin Demirtaş,”Bu özel günün bütün kadınların hak ettiği yere gelmesi, eşit bireyler olarak toplumda kabul görmesi ve bütün sorunlarının çözümü için bir kıvılcım olmasını temenni ediyorum. Kadına yönelik şiddete ve baskıya son vermek, kadının toplumsal ve siyasal yaşama etkin bir şekilde katılmasının yolunu açmak hepimizin görevidir. Kadın erkek ayrımı yapmadan tüm çalışanlarımız en güzel övgüyü hak ediyor. Hizmet üretirken kadınlarımızı ön planda tutuyor, çalışmalarımızı kadın odaklı olarak yoğunlaştırıyoruz. Kadınlarımızla yan yana, omuz omuza kentimizi güzelleştirmek için çalışmaya devam ediyoruz. Bir kez daha başta çalışanlarımız olmak üzere kentimizin güzelleşmesine katkı sunan tüm kadınlarımıza teşekkür ediyor, Dünya Emekçi Kadınlar Günü’nü kutluyorum.” dedi.

Bunları da sevebilirsiniz