BAŞKAN DEMİRTAŞ,TÜM HALKI KADİR GECESİ ÖZEL PROGRAMINA BÜYÜK CAMİYE DAVET ETTİ

 

KUR’AN-I KERİM GÜZEL OKUMA DÜNYA VE TÜRKİYE BİRİNCİLERİ KADİR GECESİ İLKADIM’DA

KORONAVİRÜS GÖLGESİNDEN UZAK BU GECEDE BİRLİK VE BERABERLİK KÖPRÜLERİ GÖNÜLLERDE YER BULACAK

İlkadım Belediyesi, Kadir Gecesi’nde düzenleyeceği Ramazan Özel Programı’nda Dünya ve Türkiye Kur’an okuma birincisi iki hafızı bir araya getiriyor. İçinde bin aydan daha hayırlı olduğu Kur’an ayetiyle sabit olan Kadir Gecesi’ni de barındıran Ramazan ayında kitabımız Kur’an’ın eşsiz ûslübuyla vatandaşlarımızı buluşturmak isteyen İlkadım Belediye Başkanı Necattin Demirtaş,İlkadım’lı hemşerilerini; 27 Nisan Çarşamba Büyük Cami’sinde düzenlenecek Kadir Gecesi özel programına davet etti.

Bu yılda, Kadir Gecesi’nde kalplerimizi birleştirerek, gecenin coşkusunu ve manevi iklimini bütün hemşehrilerimizle yaşamak istiyoruz diyen İlkadım Belediye Başkanı Necattin Demirtaş,”Pandemi sonrası tekrar bir araya geleceğimiz programımızda Kur’an-ı Kerim’i Güzel Okuma Dünya Birincileri İranlı Mahdi Gholam Nezhad, Seyed Mohammed Javad Hoseini ve Türkiye Birincisi Hafız Mustafa Özyılmaz, Kurra Hafız Numan Demirbaş’ın, Kur’an tilavetleri, Akşam, Yatsı ve Teravih Namazları ve dualarla birlikte hep beraber ihya edeceğiz. 27 Nisan 2022 Çarşambaakşamı saat:20.00’da Büyük Cami’inde gerçekleştireceğimiz Kadir Gecesi programımıza tüm vatandaşlarımızı davet ediyor, saygılar sunuyorum. Bu vesile ile Allah’ın rahmetinden faydalanmayı ümit ederek tüm hemşehrilerimin ve İslam âleminin mübarek Kadir Gecesi’ni tebrik ediyorum” diye konuştu.

“Müslümanlar için manevi bir ödül gecesi”

Kadir Gecesi’nin Müslümanlara bir kurtuluş vesilesi kılındığını sözlerine de ekleyen İlkadım Belediye Başkanı Necattin Demirtaş,”Bu mübarek gecenin yine Müslümanlara manevi ödül olduğunu söyledi. Kadir Gecesi’nin bereketinden tüm halkın nasiplenmesini dileyen Başkan Demirtaş; “Ramazan ayını ibadetlerle en iyi ve verimli şekilde icra ettik. Ramazan ayı geride kalırken, bu ayın en önemli günlerinden birisi olan Kadir Gecesi de bizlere manevi bir ödül niteliği taşıyor. Koronavirüs nedeniyle sevdiklerimizden ayrı geçirdiğimiz ama gönüllerde birlik ve beraberlik köprülerinin kurulduğu Ramazan ayında bu duyguların zirveye ulaştığı mübarek Kadir Gecesi’ne kavuşmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Müslüman Türk İslam coğrafyasında ve dünya üzerinde barış ve huzurun temin edildiği ve gönüllerimizin temizlendiği, günahlardan arınılan Kadir Gecesi’nde gönül bağlarının sağlamlaştırılmasının önemini bir kez daha belirtmek istiyorum” dedi.

Bunları da sevebilirsiniz