BAŞKAN DOĞAN KURBAN BAYRAMI’NI KUTLADI

Çarşamba Belediye Başkanı Halit Doğan, Kurban Bayramı vesilesiyle yayımladığı mesajında tüm İslam âleminin bayramını kutladı.

Başkan Doğan mesajında; “Bayramlar; birlik, beraberlik, kardeşlik ve dayanışma günleridir. Küslerin barıştığı, sevdiklerimizle yan yana olduğumuz, rahmet, bereket ve şefkat dolu bu günlere ulaşmış olmanın sevinci içerisindeyiz. Pandemi sebebiyle uzun süre evlerimizde kaldık, büyüklerimizin ellerini öpüp küçüklerimizin bayram heyecanına ortak olamadık. İnşallah bu bayram, tedbiri elden bırakmadan sevdiklerimizin yanına gidebilecek, bir nebze hasret gidererek bayram sevincine birlikte ortak olacağız” dedi.

Çarşamba Belediye Başkanı Halit Doğan, “Bayramlar; sevgi, barış, huzur, yardımlaşma ve dayanışma ruhunun pekiştirilmesine vesile olan önemli günlerdir. Bizleri birbirimize bağlar, kardeşlik bağımızı güçlendirir. Bu duygu ve düşüncelerle aziz vatanımız uğruna gözünü kırpmadan şehadete yürümüş şehitlerimizi rahmetle, gazilerimizi minnetle anıyor; Kurban Bayramı’mızın tüm İslam alemi için sevgi, barış, kardeşlik ve huzur getirmesini diliyorum. Bütün Çarşambalı hemşehrilerimizin ve İslam aleminin bayramını en kalbi duygularımla kutluyorum. Hayırlı bayramlar.”

Bunları da sevebilirsiniz