BAŞKAN HAMİT KILIÇ: “BAFRA’MIZI ALT YAPI SORUNSUZ YARINLARA HEP BİRLİKTE HAZIRLIYORUZ”

Bafra Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, Samsun Büyükşehir Belediyesi, Su ve Kanalizasyon İdaresi (SASKİ) Genel Müdürlüğü’nün tarafından alt yapı işlemlerini tamamladığı her noktada hızlı bir şekilde yol ve kaldırım çalışması gerçekleştiriyor.

Bafra’ya son 50 yılın en büyük yatırımı olarak nitelendirilen  alt yapı çalışmaları bitme noktasına yaklaşırken, Bafra Belediyesi çalışmaların gerçekleştirildiği noktalarda yol,kaldırım ve parke taşı işlemlerini hızla hayata geçiriyor.

Beton yol yapımında tarihinin en büyük çalışma grafiğini elde eden Bafra Belediyesi son olarak Dededağı Mahallesi’nde 8 metre genişlik 2700 metre silindirle sıkıştırılmış beton yol, 5400 metre yaya yürüyüş yolu ve yağmur oluğu çalışmasını bitirme aşamasına getirdi.

İlçenin bu kapsam ve bütçe ile en büyük alt yapı yatırımın hayata geçirildiğinin altını çizen Bafra Belediye Başkanı Hamit Kılıç, “Alt yapı çalışmalarının tamamlandığı her noktada hayatın normal akışına dönmesi yönünde mesai mefhumu gözetmeksizin çalışıyoruz. Bafra’mızın alt yapı noktasındaki sorunlarına vakıf olan her vatandaşımızdan destek gördük görmeye devam ediyoruz. Sağduyu sahibi olan ve Bafra’mızın geleceğini düşünen vatandaşlarımız böylesi ölçekte gerçekleştirilen çalışmaların gündelik hayata sekte vurabileceğini ve bunun karşılıklı sabır ve hoşgörüyle karşılanacağının farkındalar. Her birine gönülden teşekkür ediyorum. El ele verdik Bafra’mızı sorunsuz yarınlara hep birlikte hazırlıyoruz.” dedi.

Bafra Belediyesi alt yapı yatırımının tamamlandığı noktalarda bu güne kadar 43 km beton yol, 8.330 m² beton kaldırım, 218 km stabilize yol, 28 km sathi kaplama, 80.510 m²  parke taşı kaldırım ve 32.000 ton sıcak asfalt çalışması gerçekleştirdi.

Bunları da sevebilirsiniz