BAŞKAN HAMİT KILIÇ’IN 1 MAYIS EMEK VE DAYANIŞMA GÜNÜ MESAJI

Bafra Belediye Başkanı Hamit Kılıç, 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü nedeniyle bir mesaj yayımladı.

Başkan Kılıç mesajında şu ifadelere yer verdi:

“Milletimizin ihtiyaçlarını karşılayan, beklentilerini gideren, dayanışmanın ve birlikte çalışmanın güzelliklerini sergileyen emekçilerimizin, sosyal ve ekonomik hayatta büyük payları vardır. Yasamakta olduğumuz güzel Bafra’mızda alt ve üst yapı hizmetlerinde isçilerimizin emekleri çok büyüktür. Onların emeği, alin teri, cefakâr ve fedakâr gayretleri ile hizmetlerimizi gerçekleştiriyoruz.

İnsanımızın geleceğe güvenle ve umutla bakabilmesinin bir veçhesinin de emek konusunda adaletin tesis edilmesi olduğunun bilinciyle, Ülkemizde bugüne kadar uyguladığımız iktisadi kalkınma politikalarımızın her safhasında insan odaklı hareket ederek, işçilerimizin haklarını ve menfaatlerini gözetme gayreti yadsınamaz.

Bütün çalışanlarımızın şartlarını iyileştirme, hak ettikleri en iyi ücreti almalarını sağlama ve adil bir çalışma ortamı oluşturma noktasında çok önemli adımlar atıldı. Atılmaya da devam edecektir.

Türk milleti, alin terinin ne kadar önemli ve mukaddes olduğunu bilen, asırlar boyunca bütün insanlığa örnek teşkil etmiş bir millettir.

‘Bafra Benim Evim´ anlayışı ile yaptığımız hizmetleri birbirinden kıymetli emekçi kardeşlerimizin desteği ile gerçekleştirdiğimiz gerçeği ışığında, başta Belediyemiz bünyesinde yer alan kardeşlerim olmak üzere, alın terleri ile ülkemizi büyüten tüm emekçilerimizin 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü’nü tebrik ediyorum”

Bunları da sevebilirsiniz