BAŞKAN HAMİT KILIÇ’IN 10 KASIM MESAJI

Bafra Belediye Başkanı Hamit Kılıç, Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün ebediyete irtihalinin 85’inci yıl dönümü dolayısıyla mesaj yayımladı.

Başkan Kılıç mesajında şu ifadelere yer verdi:

“Cumhuriyet’in banisi, İstiklal Mücadelesi’nin başkomutanı Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü ebediyete irtihalinin 85. yılında rahmetle yâd ediyorum

Cumhuriyet’imizin 100’üncü yılında,Türkiye Yüzyılında ay yıldızlı Türk Bayrağı ile dalgalanan bu cennet vatanda ecdadın mirasına layık olmak için var gücümüzle çalışmaya, Osmanlı’nın, Selçuklu’nun ve Cumhuriyetin torunları ve evlatları olarak değerlerimize, devletimize, vatanımıza, bayrağımıza ve ezanımıza sahip çıkmaya devam edeceğiz.

Atatürk’ün liderliğinde Türk Milletinin büyük eseri, demokratik, laik ve sosyal bir hukuk devleti olan Türkiye Cumhuriyeti, sonsuza kadar bağımsız ve özgür yaşayacaktır.

Gelecek nesillerimizin de aynı şuur ve inançla ve de bilinçle bu kutsal emaneti bizden büyük bir onurla devralacaklarına, Cumhuriyetimizi çok daha refah ve varlık içinde yaşayan bir devlet haline getireceklerine olan inancım tamdır.

Bu duygu ve düşüncelerle ebediyete irtihalinin 85’inci seneyi devriyesinde Cumhuriyetimizin banisi Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları ile vatanımız uğruna fedakârca şehit ve gazi olan tüm kahramanlarımızı bir kez daha rahmetle, şükranla anıyorum.”

Bunları da sevebilirsiniz