BAŞKAN HAMİT KILIÇ’IN 19 EKİM MUHTARLAR GÜNÜ MESAJI

Bafra Belediye Başkanı Hamit Kılıç, 19 Ekim Muhtarlar Günü nedeniyle bir mesaj yayınladı.

Başkan Kılıç mesajında şu ifadelere yer verdi:

“Ülkemizde ilk muhtarlık müessesesinin kurulduğu gün olan 19 Ekim 1829’un yıl dönümü, 2015 yılından itibaren ‘Muhtarlar Günü’ olarak ilan edilmiştir.

Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın muhtarlarımızla ilgili hassasiyeti, idareciler olarak hepimize örnek teşkil etmektedir.

Bizlerde güzel Bafra’mız için durmaksızın çalışırken en yakın mesai arkadaşlarımız olan muhtarlarımızla her fırsatta bir araya gelerek şehrimize katkı noktasında istişarelerde bulunmaya devam ediyoruz.

Yerel demokrasinin en eski örneği en güçlü temsilcisi olan muhtarlarımız, milletimizin eli, gözü ve kulağı konumundadır.

Muhtarlarımız demokratik kültürümüzün gelişimi noktasında birer mihenk taşı konumunda olup,bulunduğu mahallede devletimizin tüm kurumlarını temsil etmekte ve halkımızla devlet kurumları arasında köprü vazifesi görmektedir.

139 mahallemizde sorunların ve ihtiyaçların tespit edilmesinde en önemli referans noktamız, uç beyleri olarak gördüğümüz değerli muhtarlarımızdır.

Bu duygu ve düşüncelerle gerek milleti gerekse devleti temsil eden Bafralı muhtarlarımız başta olmak üzere tüm muhtarlarımızın ′19 Ekim Muhtarlar Günü′nü en kalbi duygularımla kutluyor, görevlerinde başarılar diliyor, görevi başında hayatını kaybeden bütün muhtarlarımıza da Allah’tan rahmet diliyorum”

 

Bunları da sevebilirsiniz