BAŞKAN HAMİT KILIÇ’IN ANNELER GÜNÜ MESAJI

Bafra Belediye Başkanı Hamit Kılıç, Anneler Günü nedeniyle bir mesaj yayımladı.

Başkan Kılıç mesajında şu ifadelere yer verdi:

“Şüphesiz ki sevgilerin en büyüğü ve en kıymetlisi anne sevgisidir. Sevgiyi, saygıyı, şefkati, hoşgörüyü, sabrı hiçbir karşılık beklemeden ilmek ilmek işleyen ve doğru birey olmayı aşılayan varlık annelerimizdir.

Dünyaya gözlerimizi açtığımız ilk andan itibaren ilk öğretmenimiz olarak elimizden her daim tutan fedakâr annelerimizin sevgisinin yerine koyabileceğimiz bir sevgi yoktur. Bu yüzden annelerimize duyduğumuz bu büyük sevgiyi sadece bugün değil her gün söylemeli ve değerli olduklarını hissettirmeli, hayır dualarını almalıyız. Tıpkı bugün olduğu gibi onlara hep sevecen yaklaşmalı kırıcı ve incitici tavır ve davranıştan bilhassa uzak durmalıyız.

Peygamber Efendimiz Hz. Muhammed Mustafa(sav) “Cennet annelerin ayakları altındadır” buyurmakta ve anneliğin önemine vurgu yapmaktadır. Bu sebeple annelik gibi kutsal bir vazifeyi yerine getiren annelerimiz her zaman başımızın tacı, gönlümüzün ilacıdır.

Bu duygu ve düşüncelerimle;
Bizleri dünyaya getiren, büyütüp yetiştiren, hayatı öğreten, bizleri karşılıksız seven, üzerimizde sayamayacağımız kadar hakkı bulunan bütün annelerimizin Anneler Günü’nü en içten dileklerimle kutluyor, sağlıklı, huzurlu bir ömür diliyorum.”

Bunları da sevebilirsiniz