BAŞKAN HAMİT KILIÇ’IN YENİ EĞİTİM ÖĞRETİM YILI MESAJI

Bafra Belediye Başkanı Hamit Kılıç, 2023 -2024 Eğitim Öğretim Yılı nedeniyle bir mesaj yayınladı.

Başkan Kılıç mesajında şu ifadelere yer verdi:

“2023- 2024 eğitim öğretim yılına başladığımız bu günde geleceğimizin teminatı çocuklarımızın, onlara en iyi imkânları sağlamaya çalışan, evlatlarını okutmak için seferber olan anne babalarımızın, yurdun dört bir yanında fedakârlık örneği göstererek yeni nesiller yetiştiren saygıdeğer öğretmenlerimizin yeni eğitim öğretim yılı sevincini en samimi duygularla paylaşıyoruz.

Eğitim ve öğretimin öneminin her geçen gün katlanarak arttığı bilim ve teknoloji çağında yaşıyoruz. Baş döndürücü bir hızla ilerleyen, her gün yeni buluş ve keşiflerin yapıldığı, teknoloji alanında binlerce patentin alındığı bu çağda eğitim ve öğretim faaliyetlerine ne kadar değer verirsek ülke olarak da toplum olarak da o kadar güçlü oluruz.

Bu anlamda okullarımızın taleplerini ve isteklerini büyük bir özenle karşılamaya gayret edeceğiz. İlk emri ‘Oku’ olan bir inancın mensupları olarak bütün imkanlarımızı zorlayarak okullarımıza her zaman yardımcı olmaya gayret edeceğiz.

Bu vesilelerle 2023-2024 eğitim ve öğretim sezonunun öğrenciler, öğretmenler, aileler ve bütün ülkemiz için hayırlı, uğurlu olmasını diliyorum”

 

Bunları da sevebilirsiniz