BAŞKAN İBRAHİM SADIK EDİS:‘ASLA UNUTMAYACAĞIZ’

Vezirköprü Belediye Başkanı İbrahim Sadık Edis, “34 yıl önce yaşanan kazada vefat eden Teknik Direktörümüz Nuri Asan, futbolcularımız Muzaffer Badalıoğlu, Mete Adanır, Zoran Tomic ve şoförümüz Asım Özkan’ı asla unutmayacağız” dedi.
Vezirköprü Belediye Başkanı İbrahim Sadık Edis,1989 yılında Malatyaspor deplasmanına giderken Havza yakınlarında yaşanan elim trafik kazasının 34’inci yıldönümü nedeniyle bir mesaj yayımladı. Başkan Edis, o kara günde yaşanan trafik kazasında yaşamını yitiren futbol adamlarına Allah’tan rahmet,Yılport Samsunspor’a da başsağlığı diledi.
‘ACI, YÜREĞİMİZDE HALA TAPTAZE’
Mesajında, “Samsunspor’un geçirdiği ve Türk futbol tarihinin en kara günü olan trafik kazasının 31’inci yıldönümünde, o büyük acıyı hala yüreğimizde taptaze hmekteyiz” diyen Vezirköprü Belediye Başkanı İbrahim Sadık Edis, “Kazada vefat eden Teknik Direktörümüz Nuri Asan, futbolcularımız Muzaffer Badalıoğlu, Mete Adanır, Zoran Tomic ve şoförümüz Asım Özkan’ı asla unutmayacağız “diye konuştu.
‘ÖNEMİ İYİ KAVRANMALI’
Samsunspor uğruna hayatlarını kaybeden futbol adamlarını unutmalarının mümkün olmadığını ifade eden Vezirköprü Belediye Başkanı İbrahim Sadık Edis, “Takımımızın renklerine siyahın eklendiği bugünü unutmak mümkün değildir. Bugün Samsunlu olan, Samsun’da yaşayan, şanlı Yılport Samsunspor formasını giyen herkes kırmızı-beyaz-siyah renklerin önemini daha iyi kavramalıdır” ifadelerini kullandı.
‘RAHMET VE SAYGIYLA ANIYORUZ’
Vezirköprü Belediye Başkanı İbrahim Sadık Edis, mesajında şunları söyledi: ” Yılport Samsunspor’ umuzun tüm yöneticileri, futbolcuları, taraftarları ve tüm Samsun halkı olarak bugün hep birlikte, bir arada ve tek yürek olarak bu acıyı paylaşıyoruz. Bir daha böyle acıların yaşanmamasını temenni ederken, bu elim kazada hayatını kaybedenlere bir kez daha Allah’tan rahmet, kederli ailelerine sabır ve başsağlığı diliyorum.”
Köksal ÖNER

Bunları da sevebilirsiniz