BAŞKAN KILIÇ: “AYRIM GÖZETMEK BİZİM HİZMET ANLAYIŞIMIZDA YER ALMAZ”

Bafra Belediye Başkanı Hamit Kılıç, dış mahalle muhtarlarıyla bir araya geldiği toplantıda önemli açıklamalarda bulundu

 

Başkan Kılıç, oldukça yüksek katılımıyla dikkat çeken toplantıda dış mahalle muhtarlarının sorunlarını, beklentilerini eleştiri ve tavsiyelerini dinledi.

 

Toplantıda Belediye Başkan Yardımcıları Şaban Hüryaşar ve İsmail Kurt, Özel Kalem Müdürü Ali Şimşek ve Birim Müdürleri hazır bulundu.

 

Başkan Kılıç: “Her Mahalleye hizmet boynumuzun borcu”

Bizlerle ilgili ortaya konan güven gereği 114 dış mahalle,4 belde ve 21 merkez olmak üzere toplam 139 mahalleye hizmet vermek boynumuzun borcu diyen Bafra Belediye Başkanı Hamit Kılıç dış mahalle muhtarlarına yönelik açıklamalarını şöyle dürdürdü:

 

“Muhtarlarımızla irtibat halindeyiz”
“Bafra Belediyesi olarak ortaya koyduğumuz samimi gayretin gerek merkez ve gerekse dış mahalle muhtarlarımız tarafından görülüyor olması mutluluk verici. Bizim imkânsızlık yâda farklı bahanelere sığınmak gibi lüksümüz olmadığı gibi, hizmet bekleyen hiçbir mahalle arasında ayrım gözetmek, öncelik sağlamak gibi gayretimiz de yok. Her mahallemizle ilgili tek düşüncemiz hizmetlerimizi hızlı ve kalıcı şekilde getirebilmek. Bu kapsamda tüm mahalle muhtarlarımızla sürekli irtibat halindeyiz. Muhtarlarımızın bizlere ulaşamamak gibi bir sorunun olduğunu sanmıyorum.” dedi.

 

“Halkımızın hoşgörüsüne minnettarız”
Başkan Kılıç: “139 Mahallenin sorunlarının tamamına vakıfız. Her birinin ayrı beklenti ve sorunlarının olduğunu biliyoruz. Başta Fen İşleri Müdürlüğümüz olmak üzere ilgili tüm amirlerimizle gerçekleştirdiğimiz programlar dâhilinde hareket ediyoruz. İklim ve diğer koşullar ile ilgili ortaya çıkan ve acil çözüm gerektiren durumlarda hayata geçireceğimiz bir B planımız var. Özellikle dış mahallelerimizde Büyükşehir Belediyemiz kapsamında olan çalışmalar da bulunmakta, bizler bu noktada da Büyükşehir belediyemizle sürekli iletişim halindeyiz. Bütün bunlara rağmen beklentilere cevap verebilmek adına ortaya çıkan gecikmeler karşısında bizlere gösterilen anlayışa minnettarız” Dedi

Bunları da sevebilirsiniz