BAŞKAN KILIÇ BAFRA’YI KARIŞ KARIŞ DOLAŞIYOR

 

Sorunları, beklentileri ve devam eden çalışmaları yerinde gözlemleyerek her yaşta mahalle sakinleri ile bir araya gelmeye büyük önem veren Başkan Kılıç, hafta sonunda da merkeze uzak mahalleleri ziyaret ederek muhtarlar ve vatandaşlarla bir araya geldi.

Başkan Kılıç’ın gerçekleştirdiği inceleme ziyaretinde kendisine Belediye Başkan Yardımcıları Ahmet Tokgöz ve Şaban Hüryaşar, Meclis Üyesi Ali Oğuz ve Fen İşleri Müdürü Gökhan Ünal eşlik etti.

Uzak mahallelerdeki yerinde inceleme ile

Bafra şehir merkezine 37 km uzaklıkta olan Bengü Mahallesinde Muhtar Mehmet Kaya, merkeze 33 km uzaklıkta olan Başkaya Mahallesinde Muhtar Kenan Gökmen, Bafra merkeze 31 km mesafede olan İğdir mahallesinde Muhtar Eyüp Çağlayan, 29 km uzaklıktaki Yiğitalan Mahallemizde, muhtar Bahri Demir ve mahalle sakinleriyle bir araya gelen Başkan Kılıç gerçekleştirilen çalışmalar hakkında istişarelerde bulundu.

Başkan Kılıç ayrıca Bengü Ambaryanı Mahallesinde Büyükşehir Belediyesin Seyyar Taş Kırma Makinesi çalışma alanında inceleme yaparak, Komşupınar Mahalle Muhtarı Osman Kurt ve ekip çalışanları ile değerlendirmelerde bulundu.

Başkan Kılıç konuyla ilgili olarak yaptığı açıklamada şunları söyledi:

“Söz verdiğimiz gibi”

 uzak yakın demeden hemşehrilerimizin ayağına gidiyoruz. Kapısını çalıyor, hal hatır soruyoruz. Bu ziyaretlerde, seçim sürecinde aldığımız notların yanı sıra göreve gelir gelmez tüm mahallemizde belirlediğimiz sorun ve beklentileri çözüme kavuşturmaya çalışıyor, söz konusu sorunları yerinde inceliyor, mahalle muhtarlarımız ve vatandaşlarımızla istişareler gerçekleştiriyoruz.Yeni taleplerle ilgili de anlık çözüme kavuşacak olanları yerinde verdiğimiz talimatlarımızla karşılarken, kısa ve orta vadede çözebileceklerimizin de planlamalarını yine yerinde yapıyoruz” dedi.

“Bafra’yı karış karış dolaşıyoruz”

 ‘Gidemediğin yer senin değildir.’ Sözünden hareketle uzak mahallelerden yakın mahallelere, sorunu daha fazla olan bölgelerden daha az olan bölgelere doğru bir ziyaret takvimi oluşturduk ve bize oy versin vermesin bütün ilçe halkımızla konuşuyor, kucaklaşıyoruz.

Ziyaretlerimizde mahallelerimizde yapılan bu çalışmaları da yerinde inceleme fırsatı buluyoruz. Meclis üyelerimiz, Başkan Yardımcılarımız ve birim amirlerimizle birlikte hemşehrilerimizin yeni taleplerini dinlemeye devam ediyor, sadece Belediyemizi ilgilendiren konularda değil, Büyükşehir, SASKİ, veya diğer kurumlarla ilgili talepleri de dinliyor, talebin ilgili kurumlara iletilmesini ve çözümü için takibini de sağlamaya çalışıyoruz. Dedi.

“Bize ulaşamayana, biz ulaşmaya devam edeceğiz”

Ziyaretlerde muhtarlardan sokaktaki vatandaşlara, hanımlardan gençlere ve çocuklara kadar her kesimden vatandaşla görüşme fırsatı bulduklarını belirten Başkan Kılıç, “ Göreve geldiğimiz ilk günden itibaren kapımız her bir vatandaşımıza açık oldu. Ancak bunu asla yeterli görmedik. Bize ulaşamayan vatandaşlarımıza biz ulaşıyor, vatandaşlarımızı dinliyor, önceliklerini öğreniyor, sorunları yerinde tespit ediyor, çözüm yollarını onlarla yaptığımız fikir alış verişleriyle değerlendiriyoruz. Bu ziyaretleri, taleplerin ve devam eden çalışmaların yerinde tespiti, yeni başlayacak çalışmaların fizibilitesi ve planlaması ile vatandaşlarımızla istişareler bakımından oldukça fazla önemsiyoruz. Kapımız vatandaşlarımıza bundan sonra da her zaman açık olacak. Diğer taraftan da bu mahalle ziyaretlerimizde devam edecek.” İfadelerinde bulundu.

 

Bunları da sevebilirsiniz