BAŞKAN KILIÇ BASIN MENSUPLARIYLA BİR ARAYA GELDİ

Bafra Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı Ak Parti Bafra Belediye Başkan Adayı Hamit Kılıç Bafra’da Basın mensuplarıyla bir araya geldi.

 

Toplantıya Bafra Ak Parti ilçe teşkilatlıda katıldı.

Yapılaşan kahvaltıda konuşma yapan Cumhur İttifakı Ak Parti Bafra Belediye Başkan Adayı Hamit Kılıç; ”Cumhur Başkanımızın bizleri başkan seçmesi ile birlikte 9 aydır görev yapıyorum. Aynı zamanda Bafra Belediyesinin başkanlık görevini sürdürmekteyim. Ak Parti Bafra Belediye Başkan adayı olarak çalışmalarımıza başladık. Tabi burada Sayın Cumhurbaşkanımız ve Sayın Devlet Bahçeli’nin Cumhur İttifakını yönettiği adayıyım. Bu süreç içerisinde ileriye dönük daha başarılı olacağımızdan kimsenin şüphesi olmasın.” Dedi.

Kılıç: “Bafra’mızı yarınlara taşıyacak projelerimiz var”

Bafra Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı adayı Hamit Kılıç; ”İleri dönük yeni projelerimiz var bunlarla ilgili projelerimizin çalışmalarını devam ettiriyoruz. Broşür ve Katalog çalışmalarımız var. Önümüzdeki süreç içerisinde sizlerle tekrar bir araya gelip bu çalışmaları tanıtacağız. Bu çalışmalarla ilgili çok detaylı açıklamalar yapacağız. Bunların tanıtımını yapacağız. Bizlerin bu gün bir araya gelmemizin sebebi seçim startını vermek bu seçim çalışmalarını sizlere bildirmek kamuoyuna ilan etmek ve çalışmalarımıza başlamaktır. Dedi.

“Cumhur İttifakı’nın gereğine uygun hareket ediyoruz.”

Başkan Hamit Kılıç, ”Cumhur İttifakı adayı olarak Parti’miz ve MHP ile görüşmekteyiz. Bu anlamda karşılıklı fikir alış verişinde bulunarak en güzel şekilde partilerimizi temsil edeceğimize gönülden inanıyorum.” Diyerek sözlerini sonlandırdı.

Cumhur İttifakı Ak Parti Bafra Belediye Başkanı Hamit Kılıç’ın konuşmasından sonra Yerel Basınla karşılıklı soru cevap şeklinde sabah kahvaltısı devam etti.

 

 

Bunları da sevebilirsiniz