BAŞKAN KILIÇ: “BİRLİK VE BERABERLİĞİMİZ EN ÖNEMLİ MOTİVASYONUMUZ”

Her fırsatta ilçede vatandaşlarla istişarelerde bulunan ve onların düşüncelerini almaya büyük özen gösteren Bafra Belediye Başkanı Hamit Kılıç, Cuma buluşmaları kapsamında ilçe merkezine 37 km uzaklıktaki Tepebaşı Mahallesi sakinleriyle bir araya geldi.

Tepebaşı Mahallesi Camii’nde Cuma namazını eda ettikten sonra, vatandaşların taleplerini dinleyerek hasbıhal eden Başkan Kılıç’a Belediye Meclis Üyeleri Eyüp Sabri Şahin ve Cemil Musaoğlu da eşlik etti.

Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerince Tepebaşı Mahallesi’nde devam eden yol bakım onarım ve menfez çalışmalarını yine mahalle sakinleriyle birlikte yerinde inceleyen Başkan Kılıç, belediye çalışmaları ve projeler hakkında katılımcıları bilgilendirdi.

Uzak yakın demeden vatandaşlarımızla bir araya gelmek bizim hizmet anlayışımızın bir gereği. Onların her konudaki düşünce, talep ve eleştirileri bizlere her zaman rehber oluyor şeklinde konuşan Bafra Belediye Başkanı Hamit Kılıç, “Birlik ve beraberliğimiz en önemli motivasyonumuz. Bu motivasyonBafra’mızı çok daha güzel noktalara taşıyacaktır. 7’den 70’e tüm kesimlerle el ele vererek Bafra’mıza hizmet etmek bizler için gurur vesilesi. Bu gün bizleri tüm samimiyetleri ile misafir eden Tepebaşı Mahallemizin kıymetli sakinlerine en samimi düşüncelerimle teşekkür ediyorum” dedi.

Bunları da sevebilirsiniz