BAŞKAN KILIÇ “DURMAK YOK YOLUMUZ UZUN”

Bafra Belediye Başkanı Hamit Kılıç, göreve geldiği günden bu yana “Memleket işi, gönül işi” sloganıyla gönüller yapmaya devam ediyor.

118 Kırsal ve 21 merkez olmak üzere toplamda 139 mahallesi bulunan Bafra’da sıkılmadık el, çalınmadık kapı bırakmamayı kendisine şiar edinen Başkan Kılıç, 2018 yılından bu yana bu doğrultuda ilerlemeyi kararlılıkla sürdürüyor.

“Durmak yok, yolumuz uzun” diyerek yılmadan, rehavete kapılmadan; dinleyen, anlayan, üreten kurumsal yapıyı tesis ettiklerini belirten Başkan Kılıç, sözlerine şu şekilde devam etti: “Spordan tarıma, sanattan kültüre, eğitimden sosyal yaşama, alt yapıdan üst yapıya kadar vatandaşlarımızın hayatına dokunan ne varsa bunu yürekten hissettiren hizmetlerle, ‘Bugün dünden daha güzel’ diyoruz. Güzel Bafra’mıza ve milletimize hizmet yolculuğumuzda göreve geldiğimizden bu yana “Üretken Belediyecilik” anlayışımızla gece gündüz demeden çalışıyor, vatandaşlarımızın yanında olmayı sürdürüyoruz.”

Başkan Kılıç, “Bizim yolumuz; sevginin, kardeşliğin, tevazunun, birlik ve beraberliğin yoludur. İlçemizin her tarafına hizmet götürürken biliyoruz ki çaldığımız her kapıda sevgi ve muhabbet var. En büyük gücümüz olan vatandaşlarımızla ilke, duruş ve AK değerlerimizden taviz vermeden ilçemizi geliştirmeye ve kalkındırmaya devam edecek; vatandaşlarımızın hayat standartlarını iyileştireceğiz” diyerek sözlerini sonlandırdı.

Bunları da sevebilirsiniz