BAŞKAN KILIÇ ESNAF ZİYARETLERİNİ SÜRDÜRÜYOR

Bafra Belediye Başkanı Hamit Kılıç, her fırsatta esnaf ve vatandaşlar ile bir araya gelerek sorun, talep ve önerilerine kulak vermeyi sürdürüyor.

İlçede hayata geçirdiği “Gönül Belediyeciliği” çalışmaları ile her kesimden insanın kapısını çalarak takdirini toplayan Başkan Kılıç, son olarak Hasan Aslan Caddesi, 2 Nolu Dolmuş Durağı ve Samsun Minibüsçüler Kooperatifi esnaflarını ziyaret etti.

Başkan Kılıç, esnaf ve vatandaşlara hal hatır sordu, ilçede gerçekleştirilen çalışmalar hakkında bilgi vererek görüşlerini dinledi.

Merkez ve kırsal olmak üzere 139 mahallesi bulunan Bafra’da esnaf ve vatandaşlarla her daim iç içe olduğunu kaydeden Başkan Kılıç, “Özenle ve kararlılıkla gerçekleştirdiğimiz ziyaretlerde ilçemizdeki gelişmeleri, belediyemizin hizmetlerini ve projelerini, yürütülen çalışmaları esnaf ve vatandaşlarımızla paylaşıyor; onların görüş ve taleplerine kulak veriyoruz. İlçemizin bel kemiği olan esnaflarımız ve kıymetli vatandaşlarımız ile istişare etmek, ortak akıl çerçevesinde bir araya gelmek bizler için çok değerli. Azmimiz, gayretimiz ve umudumuz ile hizmetin en güzeline layık olan ilçemizde çözüm odaklı yaklaşımlar sunuyor, yarınlarımızın temelini daha sağlam atıyoruz.  Aldığımız geri dönüşler de bu temelin en sağlam ayaklarıdır. Bu minvalde ilçemizin dört bir tarafında gerçekleştirdiğimiz ziyaretlerde bizleri her daim teveccüh ve samimiyetle karşılayan esnaf ve hemşehrilerime canı gönülden teşekkür ediyorum ” dedi.

Yapılan ziyaretlerde vatandaşlar Bafra’nın geleceğine yönelik gerçekleştirilen çalışmalar hakkında teşekkür ederek memnuniyetlerini dile getirdi.

Bunları da sevebilirsiniz