BAŞKAN KILIÇ, GENÇLERLE BULUŞUYOR.

Bafra’da gerçekleştirdiği Ortak Akıl Buluşmaları ile toplumun her kesiminin düşüncelerini dinleyen ve tavsiyeler alan Bafra Belediye Başkanı Hamit Kılıç, şimdi de ilçenin gençleri ile bir araya geliyor.

 

Başkan Kılıç, Bafra Belediyesi Kültür Merkezinde gerçekleşecek ortak akıl buluşmalarında bu kez, Bafra’nın bu gününü ve geleceğini gençlerle istişare edecek.

 

 

15 Mart Cuma günü Saat 19.00’da gerçekleşecek Ortak Akıl Buluşmalarına çok sayıda Bafralı gencin katılması bekleniyor.

 

 

            Gençlerin kendisi için her zaman farklı bir anlam içerdiğini belirten Bafra Belediye Başkanı Hamit Kılıç, “Bafra Belediyesi tarihinde ilk kez hayata geçirdiğimiz Ortak Akıl Buluşmalarımızda bu kez ilçemizin dinamik gücü gençlerimizle bir araya geleceğiz. Onlar soracak bizler de cevaplamaya çalışacağız. Onların düşüncelerini, tavsiyelerini ve eleştirilerini dikkate almak zorundayız. Onlar ülkemizin ve İlçemizin geleceği” Dedi.

 

 

Ortak Akıl Buluşmalarına, İlçede daha önce görev yapan Belediye Başkanları ile başlayan Başkan Kılıç Bafra’da birçok meslek grubu, Sivil Toplum Örgütüne üye çok sayıda vatandaşlarla bir araya gelmiş son olarak da Bafralı kadınların sorunlarını, eleştirilerini ve tavsiyelerini dinlemişti.

 

 

 

 

Bunları da sevebilirsiniz