BAŞKAN KILIÇ, KAPIKAYAFEST HAKKINDA TRT’YE BİLGİ VERDİ

Bafra Belediye Başkanı Hamit Kılıç,  Bafra’yı ulusal ve uluslararası boyutlara taşımak için her yıl ilçenin Asar ve Kapıkaya sınırları içerisinde düzenlenen Uluslararası Kapıkaya Doğa Sporları ve Kültür Festivali’nin başlamasına 1 gün kala TRT’ye önemli açıklamalarda bulunarak merak edilen bütün soruları yanıtladı.

Kapıkayafest’in Türkiye’nin en önemli festivallerinden biri olduğunun altını çizen Başkan Kılıç, tarihsel süreç, etkinlik kapsamı, ücretsiz hizmetler, ödüllü yarışmalar ve konserler hakkında TRT’ye bilgi verdi.

Bu yıl Cumhuriyet temasıyla beşinci kez gerçekleştirilecek olan Uluslararası Kapıkaya Doğa Sporları ve Kültür Festivali’nin sorunsuz bir şekilde geçmesi için aylar öncesinden hazırlıklara başladıklarını belirten Başkan Kılıç, “Hassasiyet, özveri ve gayret ile gece gündüz demeden çalışarak bütün hazırlıklarımızı tamamladık. Şehir içinden ve şehir dışından gelen misafirlerimizin buradan güzel ayrılması için çabalamaya devam edecek etkinliklerimizle Kapıkaya’yı süsleyeceğiz” dedi.

Kapıkaya Festivali için “Gündüzü ayrı gecesi ayrı güzel olan festival” ifadesini kullanan Başkan Kılıç, “Kapıkaya’nın eşsiz doğası ile iç içe keyifli anlar yaşamak isteyen bütün vatandaşlarımızı 26-30 Temmuz tarihleri arasında düzenleyeceğimiz festivalimizde aramızda görmek bizleri onurlandıracaktır” diyerek sözlerini sonlandırdı.

 

Bunları da sevebilirsiniz