BAŞKAN KILIÇ LGS’YE GİRECEK OLAN ÖĞRENCİLERE BAŞARILAR DİLEDİ

Bafra Belediye Başkanı Hamit Kılıç, ÖSYM tarafından yapılan Liseye Geçiş Sınavı’na girecek olan öğrenciler için başarı dilekleri içeren bir mesaj yayınladı.

 

Başkan Kılıç, mesajında şu ifadelere yer verdi:

“Geleceğimizin teminatı sevgili evlatlarım.

Uzun zamandır mücadele ettiğiniz, 8 yıl boyunca adım adım, ilmek ilmek işlediğiniz ve bu uğurda emek verdiğiniz hayallerinize kavuşmanız için ilk adımı atacaksınız. Geleceğinizi inşa ederken karşınıza çıkan ilk basamak olan bu sınavın sizler için ne kadar önemli olduğunun farkındayız. Yürüdüğünüz yolda başarı merdivenlerini adım adım çıkacağınıza, geleceğimizin azimli, kararlı ve çalışkan meslek erbapları olacağınıza inancımız tam.

 

Unutulmamalıdır ki, hiçbir başarı tesadüf değildir ve hiç kimse başarı merdivenlerini elleri cebinde tırmanmamıştır. Sizleri, hayatın yeni bir safhasına taşıyacak olan bu sınav elbette önemlidir. Aldığınız sonuç ne olursa olsun, önünüzde upuzun bir yol var. Bu yolculukta sınava girerken stres yapmamanızı, sizleri destekleyen öğretmenlerinizin öğrettiği bilgileri ve taktikleri dikkate almanızı öneriyorum. Eminim ki her biriniz bu sınavdan hedeflerine ulaşmış bireyler olarak çıkacak, hayallerinizin kapısını coşkuyla açacaksınız.

 

Bu duygu ve düşüncelerimle sınava girecek olan bütün evlatlarımıza zihin açıklığı ve başarılar diliyorum. Evlatlarımızın topluma yararlı birey olmaları için destek vererek çabalayan sevgili ailelerimizi ve kıymetli öğretmenlerimizi de sevgiyle kucaklıyorum.”

 

Bunları da sevebilirsiniz