BAŞKAN KILIÇ MERKEZ MAHALLE MUHTARLARI İLE BİR ARAYA GELDİ

Bafra Belediye Başkanı Hamit Kılıç, merkez mahalle muhtarları ile bir araya gelerek; yürütülen çalışmalar hakkında bilgilendirmede bulundu.

İstişare toplantısında tüm merkez mahalle muhtarları katıldı.

 

Bafra Belediyesi Alparslan Türkeş parkı sosyal Tesislerinde düzenlenen toplantıya AK Parti Bafra İlçe Başkanı İbrahim Semiz, MHP Bafra İlçe Başkanı Barbaros Turna, Belediye Başkan Yardımcıları Şaban Hüryaşar, Ahmet Tokgöz, Birim Müdürleri ve merkez Mahalle muhtarları katıldı.

 

21 Merkez mahalle muhtarının tek tek dinlendiği toplantıda mahallelerin sorunları, beklentileri ve gerçekleştirilen çalışmalar ele alındı.

 

139 Mahalle muhtarımızla istişare içinde olmaya devam edeceklerini belirten Bafra Belediye Başkanı Hamit Kılıç:

 

“ORTAK AMACIMIZ HİZMET”

“Bafra’mız için her çalışmayı her hizmeti muhtarlarımızla birlikte gerçekleştirme gayretindeyiz. Her fırsatta ifade ettiğimiz gibi muhtarlarımız bizim ekip arkadaşlarımız. Ortak amacımız hizmet üretmek. Birbirimize ne kadar yardımcı olursak sorunların üstesinden o hızla gelebiliriz.

 

“YAPILAN İŞLERİN HER BİRİNDE EMEĞİMİZ, YOL ARKADAŞLIĞIMIZ VAR”

Yapılan işlerin her birinde emeğimiz, yol arkadaşlığımız var.  Ben bugüne kadar birlikte yaptığımız çalışmalar ve desteklerinden dolayı 139 mahalle muhtarımıza ayrı ayrı teşekkür ediyorum.

 

 “BİZLER BAFRA’YA HİZMET ETMEK İÇİN ÇALIŞIYORUZ”

Belediyecilik bir ekip işidir ve biz de bir ekibiz. Belediyemizde çalışan işçisinden memuruna, mühendisinden müdürüne, başkan yardımcısından başkana kadar, tam kadro ve bütün muhtarlarımızla birlikte ne hizmet yaptıysak birlikte yaptık. Bizim için önemli olan Bafra’dır. Bizler Bafra’ya hizmet etmek için çalışıyoruz. Hepimiz ilçemizin ve ülkemizin geleceği için çalışıyoruz. Allah Bafra’mızın ve bizlerin bahtını açık etsin” ifadelerini kullandı.

 

İstişare toplantısında AK Parti Bafra İlçe Başkanı İbrahim Semiz, MHP Bafra İlçe Başkanı Barbaros Turna’da değerlendirmelerde bulunarak soruları yanıtladılar.

 

Merkez mahalle muhtarları ise gerçekleştirilen istişare toplantılarından duydukları memnuniyeti dile getirerek Başkan Kılıç’a teşekkür ettiler.

 

Mahalle muhtarları ile yapılan istişare toplantılarının bundan sonraki süreçte de devam edeceği belirtildi.

Bunları da sevebilirsiniz