BAŞKAN KILIÇ: “MUHTARLARIMIZ BİZİM UÇ BEYLERİMİZDİR”

Bafra Belediye Başkanı Hamit Kılıç, Ortak Akıl Buluşmaları kapsamında merkez mahalle muhtarları ile bir araya geldi.

Bafra Öğretmenevi’nde gerçekleştirilen istişare toplantısına Belediye Başkan Yardımcıları Ahmet Tokgöz, Şaban Hüryaşar, Muhtarlar Derneği Başkanı Erol Andiç, merkez mahalle muhtarları ve belediye birim müdürleri katıldı.

Belediye Başkanı Hamit Kılıç toplantıda, sürdürülen altyapı çalışmaları, Orta Ölçekli Sanayi Sitesi, Galericiler Sitesi, Sebze ve Meyve Hali, Millet Bahçesi, sosyal ve kültürel etkinlikler başta olmak üzere ilçede gerçekleştirilen çalışmalar ve projeler hakkında merkez mahalle muhtarlarına bilgilendirmede bulundu.

Toplantıda ortak amacın bu kadim şehre hizmet olduğunun altını çizen Başkan Kılıç, “Muhtarlarımız mahallelerimizdeki uç beylerimiz. Bizler için 139 mahalle muhtarımız da bu önemde ve kıymette. İlçemizi hep birlikte geleceğe taşımak için gayret gösteriyoruz. Hep birlikte elimizi taşın altına koyduk ve beraberce başaracağız. 900 milyonluk yatırımın ilçemize kazandırılması da bu birlikteliğin tezahürü. Yarının sorunsuz Bafra’sı için amaç bir gayret ortak” dedi.

Başkan Kılıç SASKİ tarafından yürütülen kapsam ve bütçe itibariyle ilçede gerçekleştirilen en büyük altyapı yatırımı olarak nitelendirilen çalışmalar hakkında da detaylı bilgilendirmede bulunduğu toplantıda projenin hayata geçirilmesinde verdikleri destekten dolayı muhtarlara teşekkür etti.

Ortak Akıl Buluşmasına katılan merkez mahalle muhtarları tek tek söz alarak mahalleleri ile ilgili sorunlarını, beklentilerini ve ilçe genelindeki çalışmalar ve projelerle ilgili düşüncelerini dile getirdiler.

Bafra Belediye Başkanı Hamit Kılıç toplantı sonunda muhtarlara 03-06 Kasım 2022 tarihleri arasında gerçekleştirilen ve 118 konuşmacı, 18 oturum ve 102 tebliğ ile gerçekleşen Tarihi, Kültürel ve Sosyal Yönleriyle Bafra Sempozyumu’nun 3 ciltte toplanan bildirim kitabını hediye ederek, 26-30 Temmuz tarihleri arasında bu yıl 5.si düzenlenecek olan Uluslararası Kapıkaya Doğa Sporları ve Kültür Festivali’ne davet etti.

İstişare odaklı Ortak Akıl Toplantılarının kırsal mahalle muhtarları ile de gerçekleştirileceği bildirildi.

Bunları da sevebilirsiniz