BAŞKAN KILIÇ MUHTARLARLA BİR ARAYA GELDİ

Bafra Belediye Başkanı Hamit Kılıç, 31 Mart Yerel Seçimlerinin ardından Bafra’nın 139 mahalle muhtarı ile bir araya geldi.

Başkan Kılıç, 31 Mart Yerel Seçimlerden sonra Bafra’nın 139 mahallesinde göreve başlayan muhtarlarla bir araya geldi. Bafra Belediyesi Alparslan Türkeş Parkı Sosyal Tesisleri’nde gerçekleştirilen toplantıya, Ak Parti Samsun Milletvekili Orhan Kırcalı, Ak Parti İlçe Başkanı İbrahim Semiz, MHP İlçe Başkanı Barbaros Turna, başkan yardımcıları, belediye birim müdürleri ve muhtarlar katıldı.

 

Mahalle Muhtarlıklarına yeni seçilen ve güven tazeleyen muhtarlara yeni dönemde başarılar dileyen Başkan Kılıç, gece gündüz demeden hep beraber çalışacaklarını söyledi.

Programda ilk olarak konuşan Muhtarlar Dernek Başkanı Salih Zeki Nayır, Başkan Hamit Kılıç’a tanışma toplantısı düzenleyip muhtarları bir araya getirdiği için teşekkür etti.

 

Daha sonra konuşan Milliyetçi Hareket Partisi İlçe Başkanı Barbaros Turna ise “İnşallah mahallelerimizin daha güzel olması için hep birlikte el ele mücadele edeceğiz. Seçimler bitti işin zor kısmına geldik. Şimdi yapılması gereken işlerle ilgili çalışmaları yürüteceğiz. Sizlerle yaptığımız istişarelerle Bafra’nın şuan ki konumundan çok daha farklı bir yere geleceğini düşünüyorum. Çalışmalarınızda başarılar diliyorum” dedi.

 

Ak Parti İlçe Başkanı İbrahim Semiz ise konuşmasında şunları söyledi: “Yeni döneminizde hayırlı hizmetler yapmanızı temenni ediyorum. Başkanımız Hamit Kılıç, seçimlerden önce olduğu gibi şimdi de mahallelerimizi tek tek gezecek ve notlarını alacak. Muhtarlarımızla istişarelerini yapacak. Sizler de belediye başkanımıza eşlik ederek sorunlarınızı aciliyetine göre başkanımıza ileteceksiniz. Başkanımızın arkasında teşkilatımız, büyükşehir belediye başkanımız, bölge milletvekillerimiz var. Bu anlamda hiç endişe etmeyin, Bafra’mızın sorunları aciliyet sırasına göre bir bir çözülecektir.”

 

Daha sonra konuşan Bafra Belediye Başkanı Hamit Kılıç ise şunları kaydetti: “Çalışmalar sırasında Büyükşehir Belediyesi ve ilçe belediyesi işbirliği vurgusu yaptık. Güzel de bir netice elde ettik. Biz Bafra Belediyesi olarak hizmetlerimizi zaten yapacağız ama büyükşehir belediyesinin desteği ile daha başka hizmetler de yapacağız. Daha seçim biter bitmez görüşmelerimizi başlattık.

 

Seçim çalışmalarımızda gönül belediyeciliği vurgusu yaptık. Beraberce çalışmalarımızda gönül seferberliğini sürdürmemiz lazım. Vatandaşlarımızı dinlememiz lazım. İstek ve dileklerini almamız lazım. Hep beraber konuşup sorunları çözmeye çalışacağız. Ancak bu şekilde başarılı oluruz.

 

Bunları da sevebilirsiniz