BAŞKAN KILIÇ SAĞLIKÇILARA DESTEĞİNİ SÜRDÜRÜYOR

Dünyayı tehdit eden salgın karşısında, vatanın her köşesinde devletimiz ve vatandaşlarımız üzerlerine düşen sorumluluklarını yerine getirmeye çalışırken süreçte en yoğun çaba içerisinde olan sağlık çalışanlarına Bafra’dan da destek her geçen gün artarak devam ediyor.

Bafra Belediye Başkanı Hamit Kılıç,bu mücadelenin isimsiz gerçek kahramanlarına her türlü desteğini sürdürüyor.

Bafra Devlet Hastanesini ziyaret eden Başkan Kılıç,zorlu süreçte büyük bir özveri ile görevlerini yerine getiren hastane personeline ilçenin meşhur lezzeti Bafra nokulu ikram etti.

Hazırlanan ikramları Devlet Hastanesi Başhekimi Ahmet Abdurrahman İsmailoğlu ve hastane personeline teslim eden Başkan Kılıç, sosyal mesafe kuralına uyarak gerçekleştirdiği konuşmada tüm sağlık çalışanlarına teşekkür etti.

Bafra Belediye Başkanı Hamit Kılıç konu ile ilgili olarak yaptığı açıklamalarda: “Covid-19 önlemleri kapsamında sağlık çalışanlarımız üstün bir özveri ile hizmetlerine aralıksız devam ediyor. Onların bu özverili çalışmalarının karşılığını ödeyemeyiz. Hepsinden Allah razı olsun. Sağlık çalışanlarımız bizlerin gözbebekleridir. Bizlerde elimizden geldiğince kendilerine destek olmaya devam edeceğiz” Dedi.

Bunları da sevebilirsiniz