BAŞKAN KILIÇ, TALEPLERİ SAHADA DİNLEMEYE DEVAM EDİYOR

Bafra Belediye Başkanı Hamit Kılıç, gelenek haline getirdiği mahalle gezilerine ve esnaf ziyaretlerine ara vermeden devam ediyor.

Yoğun iş temposundan fırsat buldukça vatandaşla bir araya gelerek istişare eden Başkan Kılıç, ziyaretlerinde esnafa hayırlı işler ve bereketli kazançlar dileyerek çalışmalar ve projeler hakkında bilgilendirme yapıyor.

Esnaf ve vatandaşların taleplerini yerinde dinleyen ve anında ilgililere taleplerin yerine getirilmesi için talimat veren Başkan Kılıç, “Saygıdeğer hemşehrilerimizle bir araya gelmeye onlarla hasbıhal etmeye devam ediyoruz. Bizler için esnaf ve vatandaşlarımızın sorunlarını, taleplerini yerinde dinlemek çok önemli. Biz esnaf ve vatandaşlarımızın dertleri ile dertleniyoruz, sorunlarını taleplerini dinliyor, yerinde çözüme kavuşturmak için çaba sarf ediyoruz.” dedi.

Bafralıların talepleri için sürekli sahada olmayı sürdüreceklerini ifade eden Başkan Kılıç, “İstişare toplantılarının yanında, yaptığımız ziyaretlerle de esnafımızın taleplerini dinliyoruz. İlçemizdeki gelişmeleri, belediyemizin hizmetlerini ve projelerimizi esnafımızla paylaşıyor, istek ve taleplerini dinliyoruz. Yaptığımız çalışmaları da yine halkımızın ve esnafımızın taleplerine göre gerçekleştiriyoruz. Ortak akılla hareket ederek, daha yaşanabilir ve modern bir Bafra için çalışıyoruz. Hizmetin en güzeline layık olan ilçemize ve hemşehrilerimize el birliğiyle katkı sunuyoruz.” dedi

Bunları da sevebilirsiniz