BAŞKAN KILIÇ “TOGG BAFRA SOKAKLARINA ÇOK YAKIŞTI”

Bafra’yı ziyaret eden Ticaret Bakanı Mehmet Muş, AK Parti Samsun Milletvekilleri Fuat Köktaş ve Orhan Kırcalı’yı Belediye Meclis Üyelerimiz ile birlikte karşılayan Bafra Belediye Başkanı Hamit Kılıç, heyetin ilçede gerçekleştirdiği esnaf ziyaretlerinde kendilerine eşlik etti.

Ticaret Bakanı ve 28. Dönem AK Parti Samsun Milletvekili Adayı Mehmet Muş, Samsun Milletvekili adayı Orhan Kırcalı ve AK Parti samsun Milletvekili Fuat Köktaş ile birlikte ilçeye getirilen Türkiye’nin ilk yerli ve milli otomobili olan TOGG ise Bafralıların ilgi ve övgüsüyle karşılandı.

Tamamen elektrikli, geniş iç hacmi, holografik asistan, 300+ ve 500+ kilometre menzil opsiyonları ile geleceğe göz kırpan Türkiye Yüzyılı’nın gözbebeği TOGG vatandaşlardan tam not aldı. Bafralılar yerli otomobil TOGG hakkında yetkililerden bilgi alırken aynı zamanda da bol bol fotoğraf çektirdi.

“Gemlik Mavisi” rengiyle ilçeyi adeta büyüleyen ve satışa sunulacak ilk modeli olan TOGG T10X’in direksiyon koltuğuna oturan ve Türkiye’nin yerli ve milli otomobilini deneyimleyen Bafra Belediye Başkanı Hamit Kılıç, Türkiye’nin ilk yerli ve milli otomobili hakkında şu sözleri kullandı:

“Üretimin ve teknolojinin yüzyılında ilçemizi süsleyen otomobilimizi deneyimlerken güzel bir tanıtıma da hemşehrilerimle birlikte şahitlik ediyoruz. Cumhurbaşkanımız Sn. Recep Tayyip Erdoğan’ın talimatıyla “5 babayiğidin” hayata geçirdiği, Türkiye Yüzyılı’nın inşasında önemli parametrelerinden bir tanesi, tamamen elektrikli olan böyle bir eseri görmek milletçe hepimizin gururudur. Dizaynıyla, albenisiyle, düşüncesiyle ülkemizin yükselişini ve gücünü temsil eden tamamen yerli bir eser. Çevreme baktığımda da hemşehrilerimin gözünde bu gururu görmek oldukça mutluluk verici. Elhamdülillah Cumhurbaşkanımızın önderliğinde Türkiye’ye yakışıyor. SİHA’larımızla, İHA’larımızla, uçaklarımızla, gemilerimizle, helikopterlerimizle. Allah’ın izniyle bir de bu araçta müthiş bir keyif var. Yerli ve milli otomobilimiz ülkemize ve milletimize hayırlar getirsin.”

Türkiye’nin ilk otomobili TOGG bugün saat 12.00-18.00 saatleri arasında Cumhuriyet Meydanı’nda sergilenecek.

 

Bunları da sevebilirsiniz