BAŞKAN KILIÇ, “ULAŞMADIĞIMIZ KİMSE KALMAYACAK”

Bafra Belediye Başkanı Hamit Kılıç, gönül belediyeciliği ile yaptığı mahalle ziyaretlerini ara vermeden sürdürüyor.

Yapılan çalışmaları yerinde incelemek, vatandaşların sorunlarını birinci ağızdan dinleyip çözüme kavuşturmak amacıyla gerçekleştirilen mahalle ziyaretlerinde katılımcı belediyecilik anlayışının örnekleri sergileniyor.

Başkan Kılıç ziyaretler kapsamında; Boğazkaya,Tepebaşı ve Yağmurca Mahallelerinde gerçekleştirilen ve planlanan çalışmaları yerinde inceledi.

Mahalle ziyaretlerinde Başkan Kılıç’a Ak Parti İlçe Yönetim Kurulu Üyeleri İsmail Dağ, M. Furkan Bakan ve mahalle muhtarları da eşlik etti.

Mahalle ziyaretlerinin devam edeceğini belirten Başkan Kılıç, “Bafra’mızı, hemşehrilerimizle birlikte yönetiyoruz. Mahallelerimizi tek tek ziyaret vatandaşlarımızı dinliyor ve çalışmalarımızı bu görüşmelerin ışığında yapıyoruz. Göreve geldiğimiz günden bu yana üzerinde durduğumuz en önemli olgulardan bir tanesi katılımcı belediyecilik olmuştur. Yaptığımız çalışmalar hemşehrilerimizin talepleri doğrultusunda gerçekleşirken, hayata geçirdiğimiz projelerde de yine hemşehrilerimizin görüşlerini alıyoruz. Bafra’da girmediğimiz mahalle, dokunamadığımız gönül bırakmadık, bırakmayacağız” dedi.

Bunları da sevebilirsiniz