BAŞKAN KILIÇ’IN 23 NİSAN ULUSAL EGEMENLİK VE ÇOCUK BAYRAMI MESAJI

Bafra Belediye Başkanı Hamit Kılıç, Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin kuruluşunun 100. yıl dönümü ve 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla mesaj yayımladı.

Başkan Kılıç, mesajında şu ifadelere yer verdi:

“Tüm dünyayı etkisi altına alan koronavirüs salgınının yaşandığı bu zor günler, 23 Nisan’ın sevincini ve heyecanını azaltamaz. Türkiye Büyük Millet Meclisi’mizin kuruluşunun 100. Yılını ve Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’mızı, tarih boyunca tüm zorlukların üstesinden el birliğiyle gelmiş bir millet olarak yine aynı coşkuyla kutluyoruz.

Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün çocuklara armağan ettiği bayramın ruhu, bir asırdır şanla, şerefle ve azimle korunmaktadır.

Sayın Cumhurbaşkanımızın liderliğinde bir an olsun yeise kapılmadan aynı kararlılıkla bu ruhu korumaya devam edeceğiz.

Aziz milletimiz, sadece kendi evlatlarının geleceği için değil, dünyanın tüm çocukları için daha adil, daha insani ve daha merhametli bir dünya için bir asır önce olduğu gibi bugün de umuttur.

Bu duygularla Türkiye Büyük Millet Meclisi’mizin 100’üncü yılını tebrik ediyor, tüm çocuklarımızın 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı en içten dileklerimle kutluyorum.”

Bunları da sevebilirsiniz