BAŞKAN KILIÇ’IN ANKARA TEMASLARI SÜRÜYOR

Çeşitli temaslarda bulunmak üzere Ankara’da bulunan Bafra Belediye Başkanı Hamit Kılıç, Ankara’daki bürokrasi trafiğini sürdürüyor.

 

Başkan Kılıç’a Ankara temaslarında AK Parti Bafra İlçe Başkanı İbrahim Semiz eşlik ediyor.

 

Başkan Kılıç Ankara programında KOSGEB Başkanı Hasan Basri Kurt, BOTAŞ Yönetim Kurulu Üyesi Kerim Taşkıran, Adalet Bakanlığı Destek Hizmetler Daire Başkanı Seyit Sezai Duman ile bir araya geldi.

 

Ziyaret kapsamında gerçekleştirilen toplantılarda Bafra’ya yönelik yatırım ve projeler masaya yatırılıyor.

 

Ankara temasları hakkında bilgilendirme yapan Başkan Kılıç, “İlçemiz adına çok verimli ziyaretler gerçekleştirdik. İlçemizin gelecek vizyonunu oluşturmak için uzun süredir üzerinde çalıştığımız projelerimi ile ilgili Bakanlık nezdinde görüşmeler gerçekleştiriyoruz. Bafra’mıza kazandırmak üzere gayret içinde olduğumuz her projemizin ilgili görüşmelerinde ciddi aşamalar kaydediyoruz.

 

Bakanlarımızın ve Ankara’daki üst düzey bürokratlarımızın Bafra’ya özel bir ilgisi var. Çalışmalarımızı ve şehrimizi yakından takip ediyorlar. Bizde sürekli olarak kendileri ile temas halindeyiz. Gittiğimiz her yerde şehrimizle ilgili taleplerimizi bildiriyoruz. Sağ olsunlar bizlere göstermiş oldukları ilgi ve alaka bizi ziyadesiyle memnun ediyor.

 

Sayın Cumhurbaşkanımız başta olmak Bakanlarımız, Milletvekillerimiz, Daire başkanlarımıza İlçem adına şükranlarımı sunuyorum. Allah’ın izniyle her alanda ilçemizi daha da ileriye taşımak için el birliğiyle çalışmalarımıza devam edeceğiz” ifadelerini kullandı.

 

Bafra için hizmet üretmeye ve bu manada ilk günkü enerjiyle çalışmaya devam edeceklerini belirten Bafra Belediye Başkanı Hamit Kılıç’ın Ankara programı devam ediyor.

Bunları da sevebilirsiniz