BAŞKAN KILIÇ’IN YENİ YIL MESAJI

Başkan Kılıç mesajında şu ifadelere yer verdi: “Üzüntü ve sevinçleriyle bir yılı daha geride bırakıyor, umut ve beklentilerle yeni bir yıla giriyoruz.

Her yeni yıl, umudun egemen olduğu, iyimserliğin canlandığı, daha iyi yaşam koşullarına ulaşma yolunda beklentilerin arttığı bir ortamı oluşturmaktadır.

Yeni yılın, başta ülkemize, tüm insanlığa, Bafra halkına huzur ve güven getirmesine, başarının sürekli olmasına, sevginin hiç eksik olmamasına, mevcut birlik ve beraberlik anlayışımızın daha da pekişmesine vesile olacağına inanıyorum. 2020 yılında milletimiz ve tüm insanlık için başta barış ve kardeşliğin daha da yaygınlaştığı günler geçirmemiz, geleceğe umutlu bakmamız noktasında önemlidir. Bafra Belediyesi olarak saygıdeğer Bafralı hemşehrilerimz ile ele ele ve gönül gönüle çalışmalarımıza devam edeceğiz. Bu duygu ve düşüncelerle tüm hemşehrilerimizin, yeni yılını en içten dileklerimle kutlar, yeni yılda güzel yurdumuza, hizmet etmekten kıvanç ve derin bir haz duyduğumuz Bafra’mızın güzide insanlarına, mutluluk, sağlık ve başarılar dilerim”

Bunları da sevebilirsiniz