Başkan Kılıç’tan 8 Mart sürprizi Tek tek günlerini kutladı

 

Terme Belediye Başkanı Ali Kılıç, pazar yerini ziyaret ederek, tüm kadınların ‘8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nü kutladı. Başkan Kılıç, “Dünyamızı sevgi ve şefkatle dolduran, sosyal hayatın temel taşı tüm kadınlarımızın ‘8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nü kutluyorum” dedi.

————————-

8 Mart Dünya Kadınlar Günü münasebetiyle pazar yerini ziyaret eden Terme Belediye Başkanı Ali Kılıç, sürpriz hediyelerle ilçedeki tüm kadınların ‘8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nü kutladı.

KADININ DOKUNDUĞU HER ALAN GÜZELLEŞECEK

Başkan Kılıç, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü nedeniyle yaptığı açıklamada, “Bugünün Türkiye’sinde kadınlarımız eğitimden, sağlığa, siyasetten, sanata, yargıdan, iş dünyasına kadar her alanda üstlendiği sorumlulukla Türk Milleti’nin geleceğe güvenle bakmasının teminatıdır. Dokunduğu her şeyi güzelleştiren kadın elinin değdiği alan arttıkça, ülkemiz ve dünyanın daha yaşanabilir bir hale geleceğine tüm kalbimle inanıyorum. Aile birliğinin en önemli unsuru ve toplumun temel taşı olan kadınlarımız daima özverinin, sevginin kaynağı olmuş, tüm zorluklar karşısında fedakârlığını esirgememiş, siyasi, sosyal hayatın geliştirilmesinde ve ekonomik alanda önemli rol üstlenmiştir. Bugün bir anne ve eş olarak geleceğimize en önemli katkıyı sağlayan kadınlarımız aynı zamanda iş hayatının ve toplumsal yaşamın en önemli figürü olarak hayatı paylaştığımız insanlardır. Bizler tarih boyunca yaşadığımız her güçlükte kadınlarımızın kahramanlıklarını görmüş ve onların ortaya koydukları büyük başarılarla yetişmiş bir nesiliz. Dün Kurtuluş Savaşı’nda, bugün 15 Temmuz da meydanlarda omuz omuza birlikte olduğumuz kadınlarımız bizim en büyük dayanağımız. Yarınlarımızı şekillendirecek en büyük destekçimiz. Günümüzde de kadınlarımızın, devletimizi ve milletimizi ileriye taşıyacak her konuda katkıları çok önemlidir. Bu özel gün vesilesi ile hayatımızın her alanında varlıklarıyla bizlere güç katan fedakâr ve cefakâr annelerimizin, şehit ve gazilerimizin eş ve annelerinin ve dünyamızı sevgi ve şefkatle dolduran, sosyal hayatın temel taşı tüm kadınlarımızın ‘8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nü kutluyorum” ifadelerine yer verdi.

Bunları da sevebilirsiniz