BAŞKAN KILIÇ’TAN CANLI HAYVAN PAZARINA ZİYARET

Bafra Belediye Başkanı Hamit Kılıç, yaklaşan Kurban Bayramı öncesi Bafra Belediyesi Canlı Hayvan Pazarı’nı ziyaret ederek kurban almak isteyen vatandaşlar ile besicilerin istek ve taleplerini dinledi.

Hayvan Pazarındaki besici ve satın almak üzere orada yer alan vatandaşlara çorba ikramında bulunan Başkan Kılıç’a Belediye Meclisi Başkan vekili Eyüp Sabri Şahin eşlik etti.

Hayvan Pazarında yer alan vatandaşlara hayırlı alış-veriş temennisinde bulunan Başkan Kılıç, “Besicilerimiz uzun süreler yetiştirdikleri kurbanlıkları burada satışa sunuyorlar. Tüm besicilerimize hayırlı satışlar diliyorum. Kurban Bayramı biraz daha telaşlı oluyor. Bir yandan vatandaşlarımız kurbanlıklarını alıyor, diğer yandan da esnaflarımız satışlarını yapıyor. Tüm bunlar ilçemizde bulunan Canlı Hayvan Pazarımızda gerçekleşiyor. Biz de pazarımızı ziyaret ettik,sorunları dinleyelim dedik. Hemşerilerimizle sohbet ettik. Bayramın tüm vatandaşlarımız ve esnaflarımız için en güzel ve hayırlı şekilde geçmesini diliyorum” dedi.

Hayvan pazarında bulunan besiciler ise Başkan Kılıç’a besicilerin yanında olduğu ve taleplerinin çözülmesi noktasında gösterdiği ilgi ve alakadan dolayı teşekkürlerini iletti.

Bunları da sevebilirsiniz