BAŞKAN KILIÇ’TAN HAYIRLI OLSUN ZİYARETLERİ

Bafra Belediye Başkanı Hamit Kılıç, AK Parti Samsun Milletvekili Av.Orhan Kırcalı ve AK Parti Bafra İlçe Başkanı Av.İbrahim Semiz ile birlikte Samsun’da bir dizi ziyaretler gerçekleştirdi.

 

Ondokuz Mayıs Üniversitesi Rektörü olarak göreve başlayan Prof. Dr. Yavuz Ünal, HSK 2020 Ana Kararnamesiyle Samsun Cumhuriyet Başsavcı Vekilliği’ne atanan Turgut Türkmen, Atakum Kaymakamı Kemal Yıldız ve İlkadım Müftüsü Ömer Yay makamlarında ziyaret edilerek, yeni görev yerlerinin hayırlı olması temennisinde bulunuldu.

Konuyla ilgili olarak yaptığı açıklamada; “Samsun Milletvekilimiz Sayın Av.Orhan Kırcalı ve AK Parti Bafra İlçe Başkanımız Sayın Av.İbrahim Semiz ile birlikte; görevine yeni başlayan Rektörümüz Sayın Prof. Dr. Yavuz Ünal, HSK 2020 Ana Kararnamesiyle Samsun Cumhuriyet Başsavcı Vekilliği’ne atanan Sayın Turgut Türkmen, Atakum Kaymakamı Sayın Kemal Yıldız ve İlkadım Müftüsü Sayın Ömer Yay’ı ziyaret ederek hayırlı görevler dileklerimizi ilettik. Bu vesile ile kendilerine bir kez daha sağlıklı ve başarılı görev süreleri temenni ediyorum” Dedi.

 

Bunları da sevebilirsiniz