BAŞKAN KILIÇ’TAN, ODA BAŞKANLARINA TEBRİK ZİYARETLERİ

Bafra Belediye Başkanı Hamit Kılıç, seçim süreçlerini tamamlayan, yeni seçilen ve güven tazeleyen Oda Başkanları ile yönetim kurullarına tebrik ziyaretlerini sürdürüyor.

Başkan Kılıç, Pazar Yerleri Esnaf Odası Başkanı Ertan Atan, Madeni Sanatkârlar Odası Başkanı Hurşit Tulum, Lokantacılar Esnaf Odası Başkanı Doğan Karafazlıoğlu, Bakkallar ve Bayiler Odası Başkanı Aziz Öztürk, Marangozlar Odası Başkanı İlhan Erken, Fırıncılar Odası Başkanı Temel Bektaş, Kahveciler Kıraathaneciler Esnaf Odası Başkanı Ahmet Yılmaz, Kunduracılar Esnaf Odası Başkanı Sedat Göbeloğlu, Terziler Tuhafiyeciler ve Hazır Giyim Esnaf Odası Başkanı İlyas Aşçı, Elektrikçiler ve Elektronikçiler Odası Başkanı Bülent Kulaksız ve yönetim kurullarını ziyaret ederek yeni dönemde başları dileklerini iletti.

Halkın nabzını tutmak için sık sık esnaf ziyaretleri yaptığını belirten Başkan Kılıç,  “Oda mensubu olmak, Oda’ya hizmet etmek, bulunduğunuz meslek grubuna hizmet etmek gerçekten çok önemli bir görev. Bundan sonraki süreçlerde daha sağlıklı ve pandemi sürecinin bittiği ortamlarda çalışmak en büyük temennim” diye konuştu.

Bunları da sevebilirsiniz