BAŞKAN KILIÇ,“YENİ MODERN PAZAR YERİ İÇİN ÇALIMLARIMIZ SÜRÜYOR”

Bafra Belediye Başkanı Hamit Kılıç, Küçük Pazaryeri esnaflarını ziyaret ederek istişarelerine devam etti.

Başkan Kılıç, Belediye Başkan Yardımcısı Ahmet Tokgöz, Belediye Meclis Üyesi Ali Oğuz ve Bafra Pazarcılar Odası Başkanı Hüseyin Topuz ile birlikte pazaryerinde incelemelerde bulundu. Pazar esnafı ve alış-veriş yapan vatandaşlar ile sohbet ederek taleplerini dinledi.

ESNAF VE VATANDAŞIN SORUNLARINI DİNLEDİHem esnaf hem de vatandaşlarla bir araya gelen ve halkın sorunlarını dinleyen Başkan Kılıç ve beraberindekiler ilçe pazarını gezdi.

Pazar esnafı ve vatandaşlar Başkan Kılıç’ın ziyaretinden dolayı büyük memnuniyet duyduklarını ifade ederek, Başkan Kılıç’a teşekkür ettiler.

“MODERN PAZAR YERİ İÇİN ÇALIŞMALAR SÜRÜYOR”Pazar esnafının ve vatandaşların taleplerini değerlendiren Başkan Kılıç, “İlçemizdeki pazar yerlerine ait beklentilerin farkındayız. Vatandaşımızın, esnafımızın görüş ve düşüncelerine değer veriyoruz. Esnafımızın ve vatandaşımızın daha iyi koşullarda yaşamını sürdürmesi için çalışıyoruz. Vatandaşlardan gelen şikâyetleri gidermek için elimizden geleni yapacağız.

Bu kapsamda Kemalpaşa Mahallemizde bulunan Küçük Pazaryerini ziyaret ederek esnaflarımızın sorunlarını ve taleplerini dinledik, hasbihal ettik. Bölgenin ihtiyacına cevap verecek ve projelendirmesini yaptığımız yeni Modern Pazar Yeri yapımı için çalışmalarımızı hızla sürdürüyoruz. İnşallah burayı en kısa zamanda yeniden yaparak bölgemize yakışır yeni pazaryerimizi hemşerilerimizin hizmetine sunacağız” dedi.

Bunları da sevebilirsiniz