Başkan Murzioğlu’ndan personele ‘Dünya Emekçi Kadınlar Günü’ hediyesi

 

Samsun Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Salih Zeki Murzioğlu, ‘8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü’ dolayısıyla Oda’nın kadın personeline hediye armağan etti.

Samsun Ticaret ve Sanayi Odası (STSO) Yönetim Kurulu Başkanı Salih Zeki Murzioğlu, 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü’nde kadın personelini unutmadı. Başkan Salih Zeki Murzioğlu, Oda’da görev yapan personelle bir araya gelerek, 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü’nü kutladı. Başkan Murzioğlu, kadın personele, günün anısına da hediye armağan etti. Başkan Murzioğlu ayrıca, erkek personele de eşlerine vermek üzere hediye verdi.

Kadınlar Günü’nü kutladı

Tüm kadınların, 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü’nü kutladığını belirten Samsun TSO Başkanı Salih Zeki Murzioğlu, “Kadınların gücü, medeniyetin göstergesidir. Nüfusumuzun yarısını oluşturan kadınların sosyal, ekonomik, siyasi ve kültürel alanlarda yaşama etkin katılımı toplumların, devletlerin ve milletlerin gücüne güç kattığı aşikardır. İstihdam alanında kadınlarımızın dinamik gücünü ekonomiye katkı haline dönüştürmek amacıyla başlatılan her çalışma, Türkiye’nin ekonomik büyümesi ve kalkınmasına büyük ivme katacağına olan inancımız tamdır. Kadının duygusal zekası ve varlığı, toplumun ve toplumsal barışının en büyük güvencesidir. Evinde anne, işyerinde çalışan, toplumda saygın bir fert olan kadınlarımızın ülkemizin toplumsal birliği ve dirliği için hayati rolleri olduğu ortadadır. Bu duygu ve düşüncelerle doğumdan ölüme her alanda varlıklarıyla onurlandığımız, bizleri, eğiten, yetiştiren, bizi biz yapma yolunda yüreklerindeki sevgi ve şefkati karşılıksız veren kadınlarımızın Dünya Emekçi Kadınlar Günü’nü içtenlikle kutluyor, saygılarımı sunuyorum” diye konuştu.

Bunları da sevebilirsiniz