BAŞKAN ÖZEL GELECEĞİN BAŞPEHLİVANLARIYLA BİR ARAYA GELDİ

Ladik Belediye Başkanı Nurhan Yapıcı Özel, Ladik Belediyespor Güreş Takımının yaptığı antrenmanı izledi.

Geçtiğimiz günlerde Başpehlivanlar Serhat Gökmen ve Abdullah Güngör, Ladik Belediye Başkanı Nurhan Yapıcı Özel’e nezaket ziyareti gerçekleştirmiş ve güreş altyapısına verdiği desteklerden dolayı Başpehlivan Gökmen ve Güngör, Başkan Özel’e teşekkür etmişti. Ladik Belediye Başkanı Nurhan Yapıcı Özel de Başpehlivan Gökmen ve Güngör’e altyapıdan yetişen pehlivanlarımızın antrenmanlarını izlemek ve Ladik Belediyesi olarak sporculara ellerinden gelen desteği verme gayretinde olduklarını hissettirmek adına en yakın zamanda güreş eğitim merkezine geleceğinin sözünü vermişti.

Güreşçilerle spor salonunda bir araya gelen Başkan Özel’i Ladikli Başpehlivanlar: Serhat Gökmen, Abdullah Güngör, Başaltı Pehlivanı Oktay Sancak ve Antrenör Reşat Kuzgun karşıladı. Güreşçilerle kısa ve hoş bir sohbet gerçekleştiren Başkan Özel: “Geleceğin Başpehlivanları olarak yetişecek olan evlatlarımızın ata sporuna duydukları bu güzel ilgi bizleri hayli gururlandırıyor. Ladik, güreş alanında önemli başarılara imza atmış, küçük ve şirin bir ilçe. Yetiştirdiği Başpehlivanlarla ve başarılarla ilçemiz, yurt içinde ve yurt dışında ata sporumuzla büyük bir nam salmıştır. Bu yüzden de bu yaşlardan itibaren yavrularımızın bu sporda yetişmesini bizler önemli buluyoruz. Ata sporumuzun gelişmesine de katkı sağlayacak olan pehlivanlarımız ileride İnşallah, dualı çayırın ve minderin altın çocukları olacak. Her biri ilçemizi ulusal ve uluslararası alanlarda temsil edecek. O kadar şanslılar ki; Abdullah Güngör ve Serhat Gökmen gibi önemli isimlerle antrenman yapıyorlar ve eğitim görüyorlar. Hocamız Reşat Kuzgun ve Başaltı pehlivanımız Oktay Sancak’a da verdiği katkılardan dolayı çok teşekkür ederim. Bizler de Ladik Belediyesi olarak onlara gereken desteği vermeye her zaman amadeyiz. Sanattan-kültüre, kültürden-eğitime, eğitimden-spora her alanda Belediye olarak başarı adına yola çıkan herkesin yanında olmaya gayret göstereceğiz.” İfadelerine yer verdi.

Güreş takımının antrenmanı izleyen Başkan Özel, antrenman öncesi sporculara tatlı ikram etti. Ziyaretten memnuniyet duyduklarını ve mutlu olduklarını ifade eden pehlivanlar ise Başkan Özel’e teşekkür ettiler.

 

Bunları da sevebilirsiniz