BAŞKAN ÖZEL, İBİ MAHALLESİ İLE İFTARDA BULUŞTU

Ladik Belediye Başkanı Nurhan Yapıcı Özel, eşi Dr. Gürkan Özel ve AK Parti Ladik İlçe Başkanı Recep Dirican ile birlikte Ramazan aylarında İbi Mahallesi’nin geleneksel hale getirdiği iftar yemeğinde mahalle sakinleriyle aynı sofrada buluştu.

İbi Mahallesi’nin birlik, beraberlik ve dayanışma amacıyla düzenlediği iftar yemeğinde mahalle sakinleri, Belediye Başkanı Nurhan Yapıcı Özel ile bir araya gelerek, sıkıntılarını da Özel’e iletme fırsatı buldular.

İftar yemeği sonrası okunan duanın ardından Belediye Başkanı Nurhan Yapıcı Özel iftar programı için mahalle sakinlerine teşekkür ederek şunları dile getirdi; “Rahmet ve bereket ayı Ramazan’da, geleneksel hale getirdiğiniz mahalle iftarınız, gerçekten bu mübarek ayın ruhuna yakışacak şekilde organize edilmiş. Emeği geçen herkesi tebrik ederim. Mahallemizde kardeşlik, paylaşma ve bereket adına gerçekten çok güzel bir manzara hakim. İbi mahallemizde kardeşlerimizle birlikte, sevgi ve dostluk içerisinde iftar yapıyoruz. Rabbim, birliğimizi ve beraberliğimizi daim eylesin. Allah’ım niyetlerimizi kabul etsin.” dedi.

 

 

Bunları da sevebilirsiniz