Başkan Sandıkçı: “İlçemize yeni eser ve hizmetleri kazandırmaya devam ediyoruz”

Canik’te devam eden çalışmaları sahada takip eden Başkan İbrahim Sandıkçı, çalışmaların yoğun bir şekilde sürdüğünü söyledi.

İlçenin dört bir köşesinde devam eden çalışmaları sahada yakından takip etmeye devam eden Canik Belediye Başkanı İbrahim Sandıkçı, mesai mefhumu gözetmeksizin çalışarak Canik’e yeni eser ve hizmetleri kazandırmaya devam ettiklerini belirtti. İlçede üstyapı ve altyapı çalışmalarıyla birlikte, yeni sosyal donatı alanlarının yapım çalışmalarına yoğun bir şekilde devam ettiklerini belirten Başkan İbrahim Sandıkçı, “ İlçemize yeni eser ve hizmetleri kazandırmaya devam ediyoruz” dedi.

Canik’te Büyük Değişim

Vatandaşlarla her fırsatta bir araya gelerek onların talep ve önerilerini dikkatle dinleyen Canik Belediye Başkanı İbrahim Sandıkçı, ilçede ekipler tarafından titizlikle sürdürülen çalışmaları yerinde takip etmeye devam ediyor. Canik’te çalışmaların aralıksız bir şekilde devam ettiğini belirten Başkan İbrahim Sandıkçı, yeni sosyal yaşam alanları ve güvenli yollarla ilçenin çehresini değiştirmeye devam ettiklerini belirtti. Başkan İbrahim Sandıkçı, “ Çalışma azmimizi ve tempomuzu hiçbir zaman düşürmüyor, çalışmalarımızı mesai mefhumu gözetmeksizin sürdürüyoruz. İlçemize yeni eser ve hizmetleri kazandırmaya devam ediyoruz. Program dâhilinde üstyapı ve altyapı çalışmalarımıza titizlikle devam ederken, vatandaşlarımızın keyifle vakit geçireceği, çocuklarımızın dilediği gibi oynayacağı yeni parklarımızın yapım çalışmalarını aralıksız sürdürüyoruz. Yeni sosyal donatı alanlarımızla, güveli ve konforlu yollarımızla ilçemizin çehresini değiştirmeye, her köşesini güzelleştirmeye devam ediyoruz” şeklinde ifade etti.

Bunları da sevebilirsiniz