BAŞKAN SARICAOĞLU BASINI KUTLADI

Kavak Belediye Başkanı İbrahim Sarıcaoğlu, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Gününü kutladı.

Kavak Belediye Başkanı İbrahim Sarıcaoğlu, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü nedeniyle yaptığı açıklamada her koşulda büyük bir özveriyle çalışan basın mensuplarının kamuoyunu doğru ve eksiksiz bilgilendirme konusundaki yükümlülüklerini en iyi biçimde yerine getirmek için gösterdikleri mücadelenin her türlü övgü ve takdire şayan olduğunu söyledi.

Sarıcaoğlu, kamuoyunu bilgilendirirken aynı anda da kamuoyu oluşturan Samsun basınının ülkemizin son bir yıldır yaşadığı pandemi süresince halkı bilgilendirme anlamında da büyük bir görevi büyük bir sorumluluk içinde yerine getirdiklerini belirtti.

Basının yerel yönetimlerle halk arasında önemli bir köprü görevini yerine getirdiğine de dikkat çeken Sarıcaoğlu,” Meslek ilkelerinden taviz vermeden haber peşinde koşan tüm cefakar basın çalışanlarımızın 10 Ocak Gazeteciler Gününü kutluyor ve çalışma hayatlarında başarılar diliyorum. Görev başında hayatını kaybeden mesleğe yıllarını verip ebediyete irtihal eden basın mensuplarını da rahmetle anıyorum” dedi.

Bunları da sevebilirsiniz