Başkan Togar “İlk günkü aşkla yollardayız”

Tekkeköy Belediye Başkanı ve Yeniden Refah Partisi (YRP) Başkan Adayı Hasan Togar, “İlk Günkü Aşkla” sloganıyla çıktığı yolda kırsal mahalleler ve kent merkezindeki seçim çalışmalarına tüm hızıyla devam ediyor.
Tekkeköy ilçesinin çehresini değiştiren hizmetlerle anılan Togar, dostlarım, büyüklerim, kardeşlerim dediği ilçe halkından kopmadan sürdürdüğü hizmetleri bir 5 yıl daha yürütmek üzere 10 yılda yapılanları ve gelecek 5 yıl için planlanan çalışmaları anlatmayı sürdürüyor. Bu doğrultuda Çay Mahallesi’nde esnaf ve vatandaşlarla kahvaltıda bir araya gelen Hasan Togar, Hamzalı’da vatandaşlarla Samsunspor maçını izledi, 19 Mayıs Mahallesi’nde ise pazar esnafına karanfil dağıtarak istek ve taleplerine kulak verdi.
“Onların dertlerini dert edinip mutluluklarına ortak olmak, elimizden gelen gayreti göstermek bizim en büyük geyemiz” diyen Togar, “Bizler nereden geldiğimizi unutmadan, bu şehirde bu şehrin insanlarıyla yaşayarak, onların dertleriyle dertlenip mutluluklarına ortak olan bir anlayış sergileyerek, bu doğrultuda gece gündüz çalışmalarımızı sürdürerek bugünlere geldik ve geleceğimiz de yine böyle olacaktır. Çünkü biz biliyoruz ve inanıyoruz ki aşk ile koşan yorulmaz ve bu 10 yılımızı da aşkımıza koşarak geçirdik, azim ve gayretle bize oy versin vermesin kardeşimiz, arkadaşımız, büyüğümüz, dostumuz olarak gördüğümüz her bir vatandaşımızı kucaklamaya gayret ettik. Yine ‘İlk Günkü Aşkla’ yollardayız ve yine yorulmak bilmiyor ve bilmeyeceğiz. Çünkü bu ilçe için hayal ettiğimiz, daha çok işimiz, daha çok projelerimiz, daha gidecek çok yolumuz var. Sizlerin de desteğiyle inşallah bu yollarda beraber yürümeyi sürdüreceğiz” diye konuştu.

Bunları da sevebilirsiniz