BAŞKAN TOGAR’IN BABALAR GÜNÜ MESAJI

Tekkeköy Belediye Başkanı Hasan Togar Babalar günü dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

 Başkan Togar Babalar günü dolayısıyla yayımladığı mesajında, hayatını ailesine adayan, her daim yanımızda olan, varlıklarıyla bizlere güç veren maddi manevi hiçbir fedakârlıktan kaçınmayan, karşılıksız sevginin simgesi tüm babaların Babalar Gününü kutladı.

BABA EVİN DİREĞİDİR

Ailelerine mutlu, huzurlu ve güven dolu bir yaşam sağlayabilmek için hiçbir fedakarlıktan kaçınmayan Babaların adaleti, paylaşmayı, dayanışmayı ve sorumluluğu simgelediğini ifade eden Tekkeköy Belediye Başkanı Hasan Togar, “Babalarımız bizlerin örnek aldığı, her zaman gölgesini üzerimizde hissettiğimiz, hayata tutunmamızı sağlayan, dünyaya gözlerimizi açtığımız günden kendi ayaklarımızın üzerinde durana kadar bizi destekleyen en saygı değer varlıklarımızdır. Baba evin direği, çocuklarının örnek aldığı rol model, ailenin en önemli dayanak noktasıdır. Babalarımız nasıl bizleri koruyup bu günlere getirdi iseler zamanı geldiğinde yaşları ilerlediğinde bizlerde üzerimize düşen görevleri layıkıyla yerine getirmeliyiz. Unutmamalıyız ki bizler babalarımıza ve büyüklerimize nasıl davranır isek çocuklarımızda bize öyle davranır. Peygamber Efendimiz “Babalarınıza iyilik edin ki, oğullarınız da size iyilik etsin” buyurmaktadır. Babalarımızı bir gün değil her gün hatırlamalı ve iyi günlerinde olduğumuz gibi kötü günlerinde de yanlarında olmalıyız. Allah ailenin direği olan tüm babalara uzun ömürler nasip etsin.  
Bu duygu ve düşüncelerle  dünyanın en yüce görevini üstlenen tüm babaların, baba adaylarının yüreğinde babalık hissi taşıyan herkesin Babalar Gününü kutluyor, aileleriyle birlikte sağlık ve mutluluklar diliyorum” dedi.

 

 

Bunları da sevebilirsiniz