BAŞKANIMIZIN 23 NİSAN ULUSAL EGEMENLİK VE ÇOCUK BAYRAMI MESAJI

Bafra Belediye Başkanı Hamit Kılıç, “23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı” ile ilgili bir mesaj yayınladı.

Başkan Kılıç, mesajında şu ifadelere yer verdi:

“Milli İradenin tecelligahı, bağımsızlığımızın ve cumhuriyetimizin temellerinin atıldığı Türkiye Büyük Milet Meclisi’nin açılışının 103. yıldönümünü ve 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı coşku ile kutluyoruz.

Gazi Mustafa Kemal Atatürk tarafından “Egemenlik kayıtsız şartsız milletindir” diyerek geleceğimizin yapı taşları olan çocuklarımıza ve tüm dünya çocuklarına armağan edilen bu kutlu gün eşi ve benzeri olmayan bir bayramdır. Milli egemenlik ve bağımsızlık mücadelemizin dönüm noktası, çocuklarımız da dünyamızın neşe kaynağı ve temelleridir.

Bu duygu ve düşüncelerimle;
Bugünün çocuğu yarının büyüğü olan evlatlarımızdan aldığımız güç, enerji ve ilham ile büyük ve güçlü Türkiye hedefimiz için kararlı adımlarla çalışmalarımızı sürdürüyor yavrularımıza yön gösteriyoruz. Kalpleri vatan ve millet sevgisiyle dolu evlatlarımızın toplumumuzun her alanında fikir ve düşünceleriyle bizleri aydınlatmaları, görev ve sorumluluklarına bağlı bireyler olarak yetişmeleri için gayret gösteriyoruz.

Sevginin, umudun, samimiyetin ve barışın temsilcisi olan, dünyamızı yaşanılabilir bir yer kılan, geleceğe dair umutlarımızı her daim diri tutan bütün çocuklarımızın 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı kutluyor onları sevgi ve muhabbetle kucaklıyorum.

Bu anlamlı günü tüm dünya çocuklarına armağan eden Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü ve kurtuluş mücadelesinde hayatlarını feda eden kahraman şehitlerimizi de rahmet, minnet ve şükranla yâd ediyorum.”

 

Bunları da sevebilirsiniz