BELEDİYE MECLİSİ OLAĞAN HAZİRAN AYI TOPLANTISI YAPILDI

Bafra Belediye Meclisi olağan Haziran ayı toplantısını gerçekleştirdi.

 

Gündem öncesi yaptığı konuşmada, milletin teveccühü ile yeniden Cumhurbaşkanı seçilen Sayın Recep Tayyip Erdoğan ve yeni Bakanlar Kurulu’na hayırlı olsun dileklerini ileten Belediye Başkanı Hamit Kılıç, son iki gündür etkisini artıran kuvvetli yağış birçok bölgede sel ve taşkınlara neden olduğunu belirterek ilçe sınırlarında taşkınların yaşandığı noktalarda gerçekleştirilen çalışmalar hakkında meclis üyelerini bilgilendirdi.

 

Bafra Belediyesi Meclis Üyelerine ilçe genelinde yürütülen çalışmalar hakkında bilgi veren Başkan Kılıç ayrıca, 9-11 Haziran tarihleri arasında bu yıl 4.sü yapılacak olan Satranç Turnuvası’na davette bulundu.

 

Meclis Toplantısında gündem öncesi ayrıca Bafra Belediyesi tarafından çok sayıda uzmanın katılımı ile 03-06 Kasım tarihleri arasında gerçekleştirilen “Tarihi, Kültürel ve Sosyal Yönleriyle Bafra Sempozyumu” bildirim kitabı meclis üyelerine hediye edildi.

Bafra Belediye Meclisi Toplantı Salonu’nda Belediye Başkanı Hamit Kılıç başkanlığında gerçekleştirilen Haziran ayı olağan toplantısında şu gündem maddeleri görüşüldü.

1-Bafra Belediye Meclisi’nin 06.06.2023 tarihli Olağan Haziran toplantısına ait gündemin oylanması,

2-Gelen evrak ve dilekçelerin görüşülmesi.

Bunları da sevebilirsiniz