Berat Kandilini coşkuyla kutladık

Samsun Ticaret ve Sanayi Odası’nın her yıl geleneksel hale getirdiği Berat Kandili kutlaması her yıl olduğu gibi bu yıl da yine yoğun bir katılımla gerçekleşti.

Amel defterinin yazıldığı, günahların affolunduğu Ramazan ayının müjdecisi Berat Kandili nedeniyle Samsun Ticaret ve Sanayi Odası (STSO) tarafından her yıl olduğu gibi bu yıl da Kur’an-ı Kerim ve Mevlid-i Şerif okutuldu. Bu yıl Abdullah Paşa Camii’nde düzenlenen programa vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi. Geceyi idrak etmek isteyen 7’den 77’ye yüzlerce vatandaş camiye akın etti. Camide yer bulamayan çok sayıda vatandaş ise, avluda programı takip etti.

 

Kur’an-ı Kerim ve Mevlid-i Şerif okundu, dualar edildi

AK Parti Samsun Milletvekili Fuat Köktaş, Samsun TSO Yönetim Kurulu Başkanı Salih Zeki Murzioğlu, Samsun TSO Meclis Başkanı Haluk Akyüz, Samsun TSO Yönetim Kurulu üyeleri, meclis üyeleri ve Oda personelinin de hazır bulunduğu program, akşam namazına müteakip başladı. Gecenin önemine vurgu yapılan konuşmaların ardından Kur’an-ı Kerim ve Mevlid-i Şerif okundu. Maneviyat duygusunun en üst düzeyde yaşandığı gece, yapılan duanın ardından kılınan yatsı namazından sonra sona erdi. Berat Kandili sonrası ise, vatandaşlara çeşitli ikramlar taktim edildi. 

 

Bunları da sevebilirsiniz