BU HARİKA KITAPLAR KÖŞE YAZARLARIMIZDAN CUMHURİYET’E ARMAĞAN

Samsun Haber Merkezi’mizin yazarları Canan Murtezaoğlu ve Tülay Hergünlü, Cumhuriyet’imizin 100. yılına sunmak üzere üç kitap hazırladılar. Amaçlarının tarihe not düşmek olduğunu ifade eden yazarlarımız şu açıklamalarda bulundular:
“Bizler; Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün; ‘toplumumuzun tümüne asgarî düzeyde de olsa bilgi verme’ anlayışı ile yola çıkan, tarihin ve gerçeklerin çarpıtıldığı, adalet ve hak duygusunun örselendiği günümüz Türkiye’sini geçmişle de bağ kurarak anlamaya ve anlatmaya çalışan kişileriz.
Cumhuriyet’imizin Yüzüncü Yılına üç kitapla katkı vermeyi amaçladık ve gerçekleştirdik. Bunlar: ‘Bize Ne Diyemedik Kaleme Sarıldık’, ‘Neden Ulu Türk Ulu Kağan (Bir Nutuk Özeti)’ ve ‘Hiçbir Şey Bitmedi’ adlı hacimli çalışmalardır.
Bu üç kitapla, son yüzyılı harmanladık; yaşananlara, olaylara satırbaşlarıyla dokunduk, toplumumuza ve gençlerimize anahtar kelimeler verme gayretinde olduk. Genç kuşaklara millî devrimci değerlerimizi tekrar hatırlatmak ve yeni bir Kuvayı Milliye ruhu yaratmak adına özgürlüğümüzün tek kaynağı Cumhuriyet değerlerimize ve devrimlerimize sahip çıkmalarını özendirmek, Cumhuriyet tarihini ve NUTUK’u okumalarını sağlamaktır.
Bu yolda toplumun her kesiminden destek bekler, saygılar sunarız.”
Biz de Samsun Haber Merkezi olarak yazarlarımıza başarılar diliyoruz.

Bunları da sevebilirsiniz